Life

Andreea Marin, rețetă de pizza sănătoasă și sățioasă. Care este secretul preparatului

12.01.2021 | 20:05
Andreea Marin reteta de pizza sanatoasa si satioasa Care este secretul preparatului
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o rețetă sănătoasă și sățioasă de pizza, pe care adoră să o preparare, în special în weekend. Rețeta a fost una îmbunătățită de brunetă, care i-a adăugat câteva ingrediente secrete. 

Celebra prezentatoare TV a declarat că această variantă este una dietetică, dovadă că are un stil de viață foarte echilibrat din toate punctele de vedere. Vedeta are rețeta de la nutriționistul său, precizând că preparatul nu are blat clasic din făină.

ADVERTISEMENT

Pizza recomandată de Andreea Marin este bogată în brânzeturi și legume, multitudinea de culori fiind un adevărat deliciu culinar. De altfel, preparatul a fost extrem de apreciat de internauți, bruneta venind în ajutorul acestora și cu rețeta în sine.

Andreea Marin adoră pizza. Ce spune vedeta despre acest preparat italian

„O pizza delicioasă și fără blat cu faină, doar cu legume, ou și brânzeturi ce pot fi înlocuite cu brânză vegană la nevoie e o bunătate pentru întreaga familie. Ascultați ce spun, și știți că nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară! 

ADVERTISEMENT

Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede.

Am rețeta de la nutriționista mea, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată:

ADVERTISEMENT
  • puțin parmezan, alături de praf de usturoi
  • piper și oregano în amestecul ce devine blat
  • o lingură de măsline fără sâmburi în ulei de măsline înmiresmat deasupra, aproape de final
  • parmezan, deasupra când încă e la cuptor
  • busuiocul proaspăt pe care îl am la fereastră, deasupra după ce am așezat pizza pe masă”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, acolo unde a adăugat și câteva fotografii cu preparatul.

Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” le-a oferit fanilor și rețeta preparatului său savuros, unii internauți precizând că abia așteaptă să încerce această pizza sănătoasă. De altfel, o persoană chiar i-a scris că este la cumpărături pentru a lua toate cele necesare pentru preparat.

ADVERTISEMENT

„O super idee. Mulțumim”, „Wooow ce bine arată, acum sunt la cumpărături să îmi iau ce trebuie și imediat o pregătesc!” sau „Foarte bine arată”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Instagram.

Andreea Marin, în timp ce face pizza, în propria bucătărie
Andreea Marin, în timp ce face pizza, în propria bucătărie. Sursa foto: Instagram.com

Rețeta și pașii de care ține cont Andreea Marin pentru pizza fără blat de făină:

„Tai o conopidă (prefer proaspătă, dar merge și cea la pungă, după dezghețare) de mărime medie, bucăți cât mai mici și amestecate apoi cu 4 ouă, albușuri și gălbenușuri (poți pune 3 sau 5 sau mai multe, în funcție de mărimea pe care o dorești pentru pizza), adaugi sare și apoi ingredientele dorite după gust (eu pun praf de usturoi, oregano, piper, cum am scris mai sus).

Așez amestecul într-o tavă pe care am pus hârtie de copt și bag tava la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade (e opțiunea mea, depinde de cuptorul fiecăruia).

E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun. 

Apoi adăugați felii de mozzarella (sau cașcaval, altă brânză care vă place ori brânză vegană, dacă preferați), deasupra rucola (și frunze proaspete de spanac, eu nu am găsit acum), roșii tăiate (cherry sau normale, eu prefer românești, parfumate), parmezan, o lingură de măsline la borcan în ulei). 5-10 minute la cuptor și… poftă mare!”, a adăugat Andreea Marin în mediul online.

Nu este pentru prima oară când frumoasa brunetă le arate fanilor produsele pe care le consumă. În urmă cu puțin timp a postat o rețetă de pâine specială pentru dietă, mai ales că în noul an a început lupta cu kilogramele luate de sărbători.

ADVERTISEMENT