ADVERTISEMENT
Sport

Andreea Marin se alătură proiectului umanitar al echipei de handbal feminin Rapid: ”Să ne unim forțele”

Cunoscuta prezentatoate TV Andreea Marin a fost cooptată în proiectul umanitar ”Asociația Inimi Vișinii” al echipei de handbal femin Rapid.
Autor: Traian Terzian | 20.05.2021 | 19:55
Andreea Marin se alătură proiectului umanitar al echipei de handbal feminin Rapid: ”Să ne unim forțele”
Cunoscuta prezentatoate TV Andreea Marin a fost cooptată în proiectul umanitar ”Asociația Inimi Vișinii” al echipei de handbal femin Rapid. Sursă foto: inimivisinii.ro

Această inițiativă a luat ființă în 2019 și are ca scop ajutarea copiilor din familiile defavorizate și a oamenilor străzii care trăiesc sub cerul liber.

ADVERTISEMENT

”Asociația Inimi Vișinii” a anunțat pe site-ul oficial că Andreea Marin a devenit ambasador al proiectului care în 2021 dorește să demareze mai multe acțiuni în sprijinul comunității.

Echipa de handbal feminin a Rapidului a cooptat-o pe Andreea Marin într-un proiect umanitar

Ambasador Unicef și președinte fondator al Fundației “Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare, Andreea Marin s-a lansat și în proiectul umanitar al echipei de handbal feminin Rapid.

Fostă handbalistă în tinerețe, prezentatoarea TV a explicat motivele pentru care susține aceste acțiuni: ”În competițiile sportive, publicul se bucură de goluri. Când vine vorba de oameni și de viețile lor, golurile nu reprezintă un motiv de bucurie. Sunt goluri ce trebuie umplute. Din inimă. Din inimi vișinii.

ADVERTISEMENT

Inimi Vișinii este echipa care pune umărul la rezolvarea problemelor precum sărăcia, lipsa accesului la educație, boala, suferința. Și aici trebuie neapărat să învingă! Fiecare faptă bună împlinită este o victorie! Fiecare om care este convins să susțină echipa este o reușită. Să ne unim forțele și să obținem cât mai multe victorii de suflet!”

Andreea Marin proiect umanitar echipa de handbal feminin Rapid

Burse importante pentru micii sportivi

”Asociația Inimi Vișinii” își propune să descopere și să încurajeze tinerele talente din centrele de plasament care au aptitudini și inclinații speciale pentru sport.

ADVERTISEMENT

”Știm cât de important este pentru un copil să aibă posibilitatea să exerseze din timp și să dispună de condiții bune pentru a-și atinge potențialul maxim. De aceea, oferim lunar ‘Bursele Inimi Vișinii’.

5 burse în valoare de 1000 RON  celor care își doresc să ajungă mari campioni ai României și au nevoie de ajutorul nostru în drumul lor către perfomanță”, menționează asociația echipei de handbal feminin a Rapidului.

ADVERTISEMENT

Rapid, transferuri importante

Rapid București va deveni o forță în Liga Florilor după ce a făcut câteva transferuri de marcă. Denisa Dedu și Gabriela Perianu vor evolua pentru echipa vișinie din sezonul următor, așa cum FANATIK a dezvăluit încă din luna februarie a acestui an. Cele două internaționale pleacă de la CSM București după doi ani.

Rapid a reușit să mai convingă alte două jucătoare importante din Liga Națională. Este vorba de Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez de la SCM Râmnicu Vâlcea, care se vor alătura lotului condus de Carlos Viver în vară.

ADVERTISEMENT

Primul mare nume pe care oficialii Rapidului l-au contactat a fost suedeza Bella Gulden, în vârstă de 31 de ani. Fostă jucătoare a formației CSM București, suedeza a fost în negocieri cu gruparea vișinie, însă a ajuns la Vipers.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!