Life

Andreea Marin se destăinuie. Totul despre experiențele negative din trecut: „De asta violența ajunge prea departe”

19.01.2021 | 21:03
Andreea Marin se destainuie Totul despre experientele negative din trecut De asta violenta ajunge prea departe
ADVERTISEMENT

În speranța că experiențele sale din trecut vor servi drept exemplu, Andreea Marin și-a deschis sufletul în fața tuturor femeilor care au căzut și cad victime violenței domestice. Ba chiar le-a explicat cum să se adreseze în astfel de situații și cum să procedeze pentru a trece cât mai repede peste aceste traume.

De asta violența ajunge prea departe. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, susține fosta „Zână a Surprizelor” în interviul acordat recent pentru Canal 33.

ADVERTISEMENT

Nu mai e un secret pentru nimeni că aceasta trăiește de mai bine de doi ani o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia și, în ciuda diferenței de vârstă, se înțeleg de minune.

Andreea Marin și-a deschis sufletul în sprijinul victimelor violenței domestice

Nu sunt de acord că trebuie să stai cu un om bun, rău, care te umileşte, care te loveşte… Nu cred în aşa ceva. De asta violenta ajunge prea departe.

ADVERTISEMENT

Dacă ajung în punctul în care nu mă mai simt protejată, dacă relaţia nu mă mai face să mă simt bine, respectată, atunci relaţia nu îşi mai îndeplineşte rolul. Nu poţi să clădeşti ceva dacă lipseşte încrederea”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Noi detalii despre iubitul consul: „Ne potrivim în multe privințe”

Tate experiențele negative au rămas în urmă de îndată ce în viața ei și-a făcut apariția Constantin Brâncoveanu, bărbatul care, în ciuda diferenței de vârstă, i-a redat zâmbetul și a reaprins flacăra iubirii.

ADVERTISEMENT

Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund. Nu exclud nimic.

Viaţa mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc şi nu pun pe o experienţă prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul.

ADVERTISEMENT

Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune. Chiar şi acasă am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel”, a mărturisit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT