Life

Andreea Marin și-a schimbat look-ul: „Ceva special se întâmplă cu mine”. Cum arată acum

Andreea Marin și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Vedeta a renunțat la înfățișarea cu care și-a obișnuit fanii. Cum arată acum „Zâna Surprizelor”?
01.04.2022 | 00:51
Andreea Marin sia schimbat lookul Ceva special se intampla cu mine Cum arata acum
Andreea Marin și-a schimbat look-ul. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a trecut pragul salonului de înfrumusețare cu scopul de a-și reîmprospăta înfățișarea. „Zâna Surprizelor” a renunțat la culoarea părului cu care și-a obișnuit fanii în ultimii ani. În mediul online, aceasta le-a prezentat urmăritorilor săi felul în care arată acum.

Andreea Marin și-a făcut o schimbare de look. „Zâna Surprizelor” arată complet diferit

În ultimii ani, Andreea Marin a optat pentru o tunsoare bob, iar când vine vorba de culoarea părului, vedeta a înclinat mai mult spre nuanțe închise, precum negru, șaten sau castaniu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „Zâna” pare că a simțit nevoia de ceva nou și s-a lăsat pe mâna stiliștilor. Pe Instagram, fosta soție a lui Ștefan Bănică le-a arătat urmăritorilor săi rezultatul final.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea Marin: „Ceva special se întâmplă cu mine”

Acum, părul Andreei Marin este vopsit blond deschis, iar schimbarea pare să-i priască îndrăgitei prezentatoare, căreia i se citește fericirea pe chip.

ADVERTISEMENT

„Ceva special se întâmplă cu mine”, a dezvăluit Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin se gândește să renunțe la televiziune

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre cariera sa în televiziune. Aceasta a recunoscut că, de la un timp, pretențiile sale cu privire la proiectele în care se implică au crescut considerabil. Vedeta se gândește să renunțe la meseria care a consacrat-o.

„Nu mai e visul meu televiziunea în sine, pe ecranele televizoarelor mă puteți vedea adesea, pentru că sunt în relații foarte bune cu toate televiziunile.

ADVERTISEMENT

De altfel, că vorbeați de cartea mea, Nu există nu se poate. Ea pornește de la oamenii extraordinari care au stat în fața microfonului meu în ultima mea emisiune de televiziune, ce purta același nume.

Oricând apare o idee bună și realizată în condiții de calitate, pentru că nu-mi doresc să las ștacheta jos, sunt deschisă către asta, altfel, sunt multe alte lucruri pe care le fac astăzi și televiziunea este o parte din munca mea”, a declarat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT