Life

Lucruri mai puțin știute despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cele două rivale au pozat împreună acum 20 de ani

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au remarcat de-a lungul timpului prin rivalitatea dintre ele două, însă puțini fani știu că ambele vedete au pozat împreună, acum două decenii.
11.12.2021 | 16:44
Lucruri mai putin stiute despre Andreea Marin si Mihaela Radulescu Cele doua rivale au pozat impreuna acum 20 de ani
Andreea Marin si Mihaela Radulescu au pozat impreuna acum 2 decenii. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două dive ale televiziunii din România au acceptat să pozeze împreună, în anul 2000. Pe atunci, ambele erau prezentatoare de succes și uimeau atât cu talentul lor, dar mai ales cu frumusețea pe care o afișau.

În spatele carierei de apreciat s-a înfiripat o rivalitate care a fost greu de ascuns. Totuși, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost de acord, acum mai bine de 20 de ani, să apară una lângă alta pe coperta revistei VIVA.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, despre Mihaela Rădulescu: ”Îi dau 10 Mihaelei pentru cum face față controverselor publicului”

Pe atunci, divele recunoșteau subtil rivalitatea existentă între ele, aducându-și și laude, totodată.

”Suntem amândouă temperamentale și luptătoare. Aș putea spune că Mihaela s-a lovit mai mult de opiniile controversate ale publicului și ale presei, dar îi dau nota 10 pentru felul în care știe să le facă față.

ADVERTISEMENT

Încercăm să ne evidențiem prin calități diferite, obținem rezultate diferite. Eu fug de imaginea de femeie fatală, nu mă simt confortabil în această postură, pentru că eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă și sunt conștientă de asta”, spunea Andreea Marin, în 2000, pentru revista Viva!

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au pozat pentru revista Viva
Andreea Marin si Mihaela Radulescu au pozat pentru revista Viva, acum 20 de ani. Sursa foto: revista Viva

 

Mihaela Rădulescu declara în anul 2000 că ea și Andreea Marin sunt două femei frumoase și deștepte, care fac lucruri utile pentru multă lume.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă folosește cineva o paralelă între mine și Andreea. Dar știu că și eu, și ea facem lucruri cu folos pentru multă lume, lucruri care ascund multă muncă și multe renunțări. Probabil, am învățat amândouă că succesul ni se datorează în cea mai mare măsură nouă.

E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă, și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e  problema noastră!”, spunea Mihaela în 2000 pentru VIVA!

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-a îmbrățișat de curând la Masked Singer Romania

Rivalele s-au îmbrățișat în finala Masked Singer Romania, după ce Andreea Marin, mascată în Muma Pădurii, a câștigat competiția.

Mihaela Rădulescu a rămas șocată atunci când a văzut cine se află în spatele măștii, mai ales că și-a exprimat adesea iubirea față de personaj și i-a lăudat performanța la fiecare apariție. Mulți fani s-au amuzat ulterior de situație.

Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au imbrătisat la Masked Singer
Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au imbrătisat la Masked Singer. Sursa foto: captura Protv

 

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au mai avut ocazia să ia contact la emisiunea ”Uite cine dansează” de la Protv, de acum 4 ani. Atunci, Mihaela era prezentatoare iar Andreea jurat. Iar dacă vă întrebați de la ce a pornit rivalitatea dintre cele două dive, subiectul ar fi fost Ștefan Bănică Jr., artist cu care ambele au fost căsătorite.

ADVERTISEMENT