ADVERTISEMENT
Life

Andreea Marin, adevărul despre căsniciile cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk: „O mare greșeală”. Ce nu s-a spus

Autor: Dan Suta | 01.04.2021 | 11:27
Andreea Marin, adevărul despre căsniciile cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk: „O mare greșeală”. Ce nu s-a spus
Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk. Foto: Instagram

Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața ei, dezvăluind că a treia căsnicie, cea cu turcul Tuncay Ozturk a fost o mare greșeală.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de televiziune a făcut câteva dezvăluiri despre căsniciile eșuate prin care a trecut, iar despre Ștefan Bănică a avut câteva rezerve când a fost întrebată.

Vedeta îi poartă respect cântărețului pentru că este tatăl fetei sale, Violeta, însă nu a păstrat o legătură strânsă cu acesta, ba chiar a părut la un moment dat deranjată când a fost nevoită să își amintească de el.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, despre Ștefan Bănică: „Este doar tatăl copilului meu și atât”

Ambasadoarea României la UNICEF și-a deschis sufletul ca niciodată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, unde, în stilul caracteristic, extrem de diplomat, a dat câteva titluri de presă mai ales în legătură cu relația cu Tuncay care nu a funcționat așa cum își dorea sau cum visa ea.

Andreea Marin a spus că nu a fost atrasă de Ștefan Bănică pentru că era celebru, căci în perioada în care s-au cuplat și ea avea notorietatea ei.

ADVERTISEMENT

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mărturisit Andreea Marin în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Căsnicia cu Tuncay Ozturk, o mare greșeală

Cât despre Tuncay, prezentatoarea a fost și mai tranșantă: „Să uităm a treia căsătorie. A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit”.

ADVERTISEMENT

Vedeta a zis că de fiecare dată ea a fost cea care a decis să se despartă de bărbații cu care a fost, iar atunci când a pus punct nu a mai fost cale de întoarcere. Cu toate acestea, față de primul soț are un respect special, spre deosebire de Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk.

„Tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost”, a mai spus vedeta TVR.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!