Life

Andreea Marin, uimită de Violeta. Adolescenta nu seamănă deloc cu tinerele de vârsta ei: „Chiar am încercat-o”

Andreea Marin a fost lăsată fără cuvinte de propria fiică. Ajunsă la 16 ani, Violeta are preocupări diferite față de majoritatea adolescenților.
14.02.2024 | 10:32
Andreea Marin uimita de Violeta Adolescenta nu seamana deloc cu tinerele de varsta ei Chiar am incercato
Andreea Marin a fost luată prin surprindere de fiica ei. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a ocupat cu mare grijă de educația fiicei sale, iar acum culege roadele. La 16 ani, adolescenta nu este preocupată de faimă, deși ar putea să o aibă oricând, sau de aspectul fizic. De curând, Violeta și mama sa au avut o discuție care a surprins-o pe vedeta de televiziune.

Andreea Marin a fost surprinsă de Violeta

Andreea Marin și-a dorit mult să devină mamă și chiar și acum și-ar mai dori să aducă un copil pe lume. Însă, deocamdată trăiește din plin experiența de părinte și se ocupă de educația Violetei.

ADVERTISEMENT

Fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Jr. a ajuns la vârsta de 16 ani și își dorește să studieze în străinătate. Dar nu doar atât, a luat exemplul mamei sale și se implică în proiecte de voluntariat.

În plus, nu este interesată de faimă și, chiar dacă multă lume este interesată de ce se întâmplă în viața sa și i-ar asculta cu siguranță sfaturile și recomandările, nu își dorește să fie influencer.

ADVERTISEMENT

Iar de curând, Andreea Marin și fiica ei au avut o discuție care a surprins-o pe vedeta de televiziune. Adolescenta a făcut o afirmație care demonstrează faptul că are preocupări cu mult diferite față de multe persoane de vârsta ei.

Ce refuză să folosească Violeta

În cadrul emisiunii prezentate de Bianca Iordache, Play IT, Andreea Marin a dezvăluit că a vorbit cu fata ei despre filtrele de înfrumusețare de pe social media, pe care un număr mare de vedete le folosesc, iar adolescenta a susținut că nu vrea să apeleze la aceste trucuri.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, chiar am încercat-o, să știi. I-am zis: ‘Uite, mami, am aflat că sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet’, și ea mi-a zis: ‘Nu, eu nu vreau să folosesc așa ceva’.

Mi-a plăcut reacția ei și chiar a fost neașteptat, pentru că multe tinere asta fac. Mai mult decât atât, nu-și dorește nici să facă reclamă unor branduri. Mi-a zis: ‘Nu sunt pregătită pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop în viață. Vreau să fac altfel lucrurile’.

ADVERTISEMENT

Mai rar se întâmplă asta în tânăra generație. Toată lumea își dorește să devină influencer. Toată lumea își dorește să vândă ceva. Mai rar în ziua de astăzi ca un tânăr să spună scopul meu este altul, să-și cunoască scopul, în primul rând, și în al doilea rând, eu mă pregătesc pentru scopul meu și atenția vreau să mi-o țin pe acest drum”, a declarat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT