Life

Andreea Marin, despre vedetele TV de astăzi: „Oameni care nu au cultură generală”

Andreea Marin și-a spus opinia despre vedetele TV de astăzi. Prezentatoarea consideră că lucrurile sunt foarte diferite în România în prezent și că lipsește calitatea.
14.11.2021 | 13:50
Andreea Marin despre vedetele TV de astazi Oameni care nu au cultura generala
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și-a spus părerea sinceră despre vedetele TV din ziua de astăzi. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, că personalitățile TV sunt tot mai rare în România.

„Zâna Surprizelor” este de părere că multe emisiuni de astăzi sunt de o calitate foarte slabă. Aceasta a mai spus că acum se ajunge foarte ușor în televiziune și nu ca înainte, atunci când se dădeau probe grele pentru ocuparea unui post.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că multe personalități TV nu au cultură generală și „apar și dispar” rapid de pe micul ecran.

Andreea Marin, despre vedetele TV din ziua de azi. Declarații sincere ale prezentatoarei

Andreea Marin a fost invitata emisiunii „La Cină”, difuzată la Digi 24. Întrebată dacă mai există vedete TV în ziua de astăzi în România, prezentatoarea și-a spus părerea sinceră.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” consideră că termenul de „vedetă” ar trebui să-i fie atribuit unei persoane care depune foarte multă muncă și care are mai multe realizări.

De asemenea, Andreea Marin a precizat că lumea televiziunii este foarte diferită acum față de momentul în care ea a debutat pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut diverse dezvăluiri despre carieră, dar și despre viața personală, la emisiunea Ionelei Năstase și a lui Adi Hădean.

„Dacă le căutăm bine-bine-bine… Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…)

ADVERTISEMENT

S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era…

Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la tv care n-au nici în clin, nici în mânecă.

Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a declarat Andreea Marin la Digi 24.

ADVERTISEMENT