Life

Andreea Marinescu își dezvăluie viața personală. Cine este soțul îndrăgitei vedete de la Pro TV

Andreea Marinescu a dezvăluit câteva imagini de suflet cu partenerul de viață, cu care a plecat în vacanță. Cu cine se iubește celebra știrista de la Pro TV.
25.07.2022 | 17:30
Andreea Marinescu isi dezvaluie viata personala Cine este sotul indragitei vedete de la Pro TV
Andreea Marinescu, detalii despre viața sentimentală. Cine este soțul prezentatoarei Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea își dezvăluie viața personală. Cine este soțul îndrăgitei vedete, alături de care a devenit mamă pentru a doua oară. Știrista mai are un băiat pe nume Vladimir din relația cu Paul Roșca, un coleg de breaslă.

Andreea Marinescu, detalii despre viața sentimentală. Cine este soțul prezentatoarei Pro TV

Andreea Marinescu a distribuit o imagine specială cu soțul și cei doi copii. Celebra știristă de la Pro TV se iubește de câțiva ani cu Adrian Titulescu, cu care s-a căsătorit în mare secret, într-o ceremonie discretă, în 2018.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și colega lui Mihai Dedu a împărtășit cu fanii o fotografie din vacanța din Bulgaria, unde a petrecut clipe frumoase alături de cei dragi. Vedeta s-a întâlnit cu una dintre colegele sale, știrista Amalia Enache.

„Aceasta e prima poză pe care ne-a făcut-o Armin! Într-o fracțiune de secundă a reușit să surprindă «totul» nostru.

ADVERTISEMENT

Vacanța a fost despre noi patru, despre familie, iubire, despre cât de mult înseamnă un frate mai mare atunci când vine vorba de depășirea unor limite.

Sunt atât de recunoscătoare că ne avem unul pe celălalt”, este mesajul transmis de prezentatoarea de la Pro TV, Andreea Marinescu, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Marinescu, relație cu un polițist criminalist

Andreea Marinescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un polițist criminalist pe numele său Adrian Titulescu. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de ceva vreme, însă se cunosc de mai bine de 20 de ani.

Știrista l-a întâlnit pentru prima oară pe actualul partener de viață în perioada în care era reporter acreditat la Poliție, iar soțul polițist. 9 ani mai târziu aveau să se revadă, când ambii încheiaseră unele capitole din viață.

ADVERTISEMENT

Se pare că s-au reîntâlnit la o festivitate a Poliției, moment în care se împlineau 10 ani de când partenerul își începuse activitatea, iar Andreea Marinescu avea ceva stricat la telefonul mobil. Vedeta și partenerul nu se afișează foarte des la evenimente mondene și sunt discreți.

ADVERTISEMENT