Sport

Andreea Mitu revine în tenis! “Nu am putut să joc în timpul sarcinii. Am bateriile încărcate!”

Andreea Mitu (26 de ani), una dintre jucătoarele din România care a reuşit să intre în Top 100 WTA de-a lungul timpului, a devenit de curând mamă.
02.03.2018 | 15:19
Andreea Mitu revine in tenis Nu am putut sa joc in timpul sarcinii Am bateriile incarcate

Sportiva din Bucureşti a adus pe lume un băieţel pe nume Adam. Micuţul, care a primit nota 10 la naştere, se simte foarte bine, la fel ca şi mămica lui. ”Dragi susţinători, mă bucur să pot împărtăşi cu voi veştile bune din viaţa mea: eu şi iubitul meu, Laurent, vom deveni părinţi. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiţi să luăm parte la această poveste şi ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă. Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor”, a spus Andreea Mitu, în luna iulie a acestui an.

 

 

A post shared by Andreea Mitu (@andreea_mitu) on

Jucătoarea de tenis a promis în acel moment că îşi va ţine fani la curent despre cum va decurge această perioadă. S-a ţinut de cuvânt şi a postat destul de des fotografii cu micuţul Adam. Suporterii jucătoarei de tenis au aflat în acest fel că Andreea va fi mamă de băiat şi că sarcina merge fără foarte bine.

 

 

A post shared by Andreea Mitu (@andreea_mitu) on

Andreea Mitu nu va sta departe de tenis

Baieţelul îi ocupă tot timpul Andreei Mitu, dar asta nu înseamnă ca va renunţa la tenis. “E ca şi cum am câştigat un Grand Slam”, mărturiseşte Andreea. Serena era gravidă anul trecut când s-a impus la Melbourne. “Nu am putut să joc tenis foarte mult în timpul sarcinii şi aşa că acum am foarte multă energie şi am bateriile încărcate. Sunt câteva jucătore care au născut şi au revenit. Încerc să revin cam într-o lună, în 4-5 săptămâni, la turnee.”, completează românca.

Cât despre fiul ei, Andreea Mitu spune că îl va lua cu ea peste tot. “O să călătorească oricum la fiecare turneu, în aprilie cred că o să fie cu noi. Nu pot să îl las acasă”, a mai spus tânăra mamă pentru un post de televiziune din România.