Life

Andreea Moromete a dat lovitura după Survivor România. Câți bani a primit Războinica de la Pro Tv

Andreea Moromete a dat lovitura după Survivor România. Câți bani a strâns aceasta după ce a stat 18 săptămâni în Republica Dominicană.
11.05.2023 | 09:16
Andreea Moromete a dat lovitura dupa Survivor Romania Cati bani a primit Razboinica de la Pro Tv
Andreea Moromete a dat lovitura după Survivor România. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a dat lovitura după Survivor România. Iată cu câți bani a plecat aceasta acasă după emisiunea din Dominicană!

Andreea Moromete a dat lovitura. A primit o mică avere după Survivor

Andreea Moromete a părăsit emisiunea din Republica Dominicană. Dar un gând care o poate face să treacă mai ușor peste dezamăgirea suferită este faptul că a plecat acasă cu o mulțime de bani.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a intrat în competiția din Republica Dominicană încă de pe data de 9 ianuarie 2023. Aceasta a petrecut multe săptămâni alături de vedete și de ceilalți războinici în Republica Dominicană.

Iar acest lucru se traduce printr-un singur fapt. Acela că Andreea Moromete a plecat plină de bani de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a stat în total 18 luni în Republica Dominicană. Iar sursele arată că fiecare războinic a primit pentru participarea în competiție circa 1000 de euro pe săptămână. Dacă stăm să calculăm atunci înseamnă că Andreea Moromete s-a ales cu 18000 de euro pentru cele 18 săptămâni petrecute în competiție.

Revoltă după eliminarea Andreei Moromete

Fanii au fost revoltați după ediția de miercuri seara de la Survivor și au acuzat producătorii că au schimbat regulile în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a fost cea care a câștigat simbolul imunității ascunse dar a decis să nu îl folosească în favoarea sa.

Această regulă a fost aspru criticată de fani, pentru că nu s-a spus de la început că simbolul poate fi transferat pentru altă persoană. Andreea Moromete a decis să dea simbolul imunității Alexandrei Porkolab, prietena sa din emisiune.

ADVERTISEMENT

„Treaba e că nu scria în bilețel că poate să transfere simbolul. Ea practic doar a venit cu o propunere de a adăuga o regulă în ceea ce privește simbolul și a fost aprobată de Domnul Dan.

Deci, practic, producția și Domnul Dan au schimbat regulile în câteva secunde”, a spus un fan revoltat.

ADVERTISEMENT
Tags: