Life

Andreea Moromete a rupt tăcerea după Survivor 2023: “În ce hal arată și astea. Doamne ferește”

Andreea Moromete a rupt tăcerea după participarea la Survivor România 2023. Ce le-a arătat fosta concurentă internauților.
01.06.2023 | 12:15
Andreea Moromete a rupt tacerea dupa Survivor 2023 In ce hal arata si astea Doamne fereste
Andreea Moromete a rupt tăcerea după Survivor 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete le-a arătat fanilor hainele ei după cinci luni la Survivor România 2023 și a rupt tăcerea cu unul dintre clipurile video postate recent. Fosta Războinică este șocată de ce s-a ales de articolele vestimentare purtate în competiție.

Andreea Moromete a rupt tăcerea după Survivor 2023. Cum arată hainele fostei concurente după 5 luni

Printre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2023 se numără Andreea Moromete. Totodată, are și foarte mulți fani pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Comportamentul impulsiv al fostei Războinice a fost foarte criticat de internauți. După eliminare, tânăra a realizat că nu a procedat corect. Aceasta a recunoscut că au fost momente în care a greșit.

După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, Andreea Moromete a fost eliminată din competiție cu puțin timp înainte de confruntările finale.

ADVERTISEMENT

Deși avea simbolul imunității și s-ar fi putut salva, fosta concurentă a ales să nu facă acest lucru. În schimb, Andreea i-a pasat Alexandrei Porkolab simbolul.

La o săptămână după marea finală Survivor 2023, Andreea Moromete le-a arătat internauților cum au ajuns hainele pe care le-a purtat în competiție.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt uzate și s-au degradat vizibil, după cum se poate vedea în videoclipul postat de fosta concurentă. Tânăra le-a spus internauților că ea și ceilalți concurenți își spălau hainele doar cu apă sărată.

“Cam așa arată hainele pe care le-am avut în Survivor. Costumul de baie, slipul și bustiera, din portocalii s-au făcut maro, tricoul ăsta putrezit, care arată 50 de ani în pământ.

ADVERTISEMENT

Să știți că noi ne mai spălam hainele acolo, dar cu apă sărată și era ca și cum nu sunt spălate, și pijamaua, hanorac cu pantaloni de trening în care dormeam, în ce hal arată și astea, Doamne Ferește”, a spus Andreea Moromete pe pagina ei de Tik Tok.

Andreea Moromete haine
Hainele Andreei Moromete după Survivor 2023. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik

Ce a spus Andreea Moromete despre comportamentul ei de la Survivor România

După eliminarea de la Survivor România, fosta concurentă a ținut să-și ceară scuze pentru felul în care a reacționat de-a lungul competiției. Într-o intervenție live în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, tânăra s-a declarat șocată de felul în care s-a purtat.

“Chiar îmi pare rău dacă am dezamăgit pe cineva. A fost o lecție de viață. M-am speriat și eu de ce lecții am avut. Îmi făceam cruce când mă vedeam”, a spus Andreea Moromete la Pro TV.

ADVERTISEMENT