Life

Andreea Perju a „comis-o” în emisiunea lui Cătălin Măruță: „I-am băgat mortul în casă”

Andreea Perju a fost nevoită să facă ceva ce nu și-ar fi imaginat niciodată, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce mesaj riscant a transmis actrița și cui.
31.10.2022 | 16:55
Andreea Perju a comiso in emisiunea lui Catalin Maruta Iam bagat mortul in casa
Andreea Perju, pusă în dificultate în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Perju, acțiune riscantă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Actrița a trimis un mesaj ce conținea o invitație la ea acasă unui director de casting.

Andreea Perju, pusă în dificultate de Cătălin Măruță, în direct. Ce a fost actrița obligată să facă

Andreea Perju a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru participa la rubrica denumită Roata provocărilor. Printre vedetele care au mai făcut asta se numără Iulia Vântur și Iulia Pârlea, prezentatoarea știrilor meteo de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Andreea Perju a fost nevoită să-i trimită un mesaj riscant, o invitație la ea acasă, unui bărbat din lista ei de contacte. Asemenea regulilor jocului FAZAN, Cătălin Măruță a zis alfabetul, ea l-a oprit la o literă și, apoi, a fost nevoită să-i scrie celei de-a treia persoane al cărei nume începea cu C.

În cazul actriței, aceasta era un director de casting, despre care nici măcar nu își amintea prea multe detalii și, inițial, a refuzat să îndeplinească provocarea.

ADVERTISEMENT

„Nu există așa ceva. Nu pot să fac. Nu cred. Nu, nu, nu! Nu pot să fac asta, Cătălin”, a reacționat Andreea Perju.

În ciuda ezitării tale, Cătălin Măruță a insistat să-i trimită mesajul directorului de casting, ceea ce s-a și întâmplat până la urmă.

ADVERTISEMENT

„Haide, vino să-i dăm mesaj. După îi spui că a fost o farsă. Scrie: ‘Vreau să vii la mine și să rămâi peste noapte’”, a insistat Cătălin Măruță.

Mai mult, moderatorul de la Pro TV o sfătuia pe Andreea Perju să adauge și inimioare în text, pentru a nu fi atât de sec .

ADVERTISEMENT

„Voi vă dați seama că eu îi scriu unui om care nu mai știu cine e. Nu cred, îmi tremură mâinile”, a spus Andreea Perju.

Ulterior, actrița s-a simțit rușinată și a vrut să-și închidă telefonul. După ce a văzut că destinatarul nu-i răspunde, s-a gândit că ar putea fi cu partenera de viață și i-a creat probleme.

„I-am băgat mortul în casă”, a concluzionat actrița.

Andreea Perju, realizare profesională după 7 ani de pauză. Ce se întâmplă în viața vedetei

În cadrul aceleiași apariții, Andreea Perju a recunoscut că are emoții, deoarece, după o pauză de câțiva ani, va reveni pe scena unui teatru.

„Am niște emoții de crocodil pentru că, după 7 ani, o să fiu din nou pe scena unui teatru. Pe 3 noiembrie avem premiera. Sunt leșinată. Am niște emoții, cred că n-am avut niciodată emoțiile astea”, a explicat actrița.

ADVERTISEMENT