Life

Andreea Perju are niște fetițe minunate! Cât de mari și frumoase s-au făcut Ada și Mara

20.01.2021 | 17:12
Andreea Perju are niste fetite minunate Cat de mari si frumoase sau facut Ada si Mara
Andreea Perju, actriță și femeie de afaceri. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Perju, cunoscută publicului larg din telenovela „Fetele marinarului”, are cu ce se mândri! Două din cele trei fetițe, Mara și Ada, sunt deja destul de mărișoare și arată ca adevărate prințese!

Fetele vedetei nu doar că sunt extrem de frumoase, dar sunt și joviale și inteligente pentru vârsta lor, iar cea mai nouă apariție televizată a acestora, împreună cu mama lor, i-a cucerit definitiv pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Ada și Mara au dat din casă povestind câteva lucruri despre mama lor, dar și cum se înțelege ele două. Copilele au trecut testul sincerității, spre amuzamentul, dar și disperarea actriței, care nu a fost lăsată deloc să vorbească.

Andreea Perju are două fete istețe și extrem de frumoase

Andreea Perju și două din cele trei fetițe au fost invitate în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, unde cele care au luat cuvântul pe tot parcursul intervenției au fost fetele.

ADVERTISEMENT

Acestea au dezvăluit, mai în glumă, mai în serios că sunt mai apropiate de tăticul lor, pentru că le cumpără rochițe și sunt mai atente cu ele, pe când mama lor este mai cicălitoare și le ține din scurt.

Fetițele fostei vedete Playboy România au spus, chicotindu-i lui Măruță la urechi, că mama lor este cam enervantă pentru că vorbește mult, iar Andreea a fost ignorată pe tot parcursul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cele două au făcut câteva mărturisiri și despre cum se înțeleg, cea care se impune mereu fiind Mara, cea mare. Dintre cele două fete, Mara învață cel mai bine, iar Ada a găsit o explicație pentru asta: „Da, pentru că este în clasa a 4-a”.

Întrebate care dintre cele două vrea să pășească pe urmele mamei, să fie vedetă, fata cea mijlocie a familiei a ridicat mâna sus și a spus că își dorește să fie celebră.

ADVERTISEMENT
andreea perju
Mara și Ada, fetele actriței Andreea Perju, în platoul „La Măruță”. Foto: capturi PRO TV/ Colaj: fanatik.ro

A devenit celebră după ce a apărut în Playboy

Andreea Perju a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani când a apărut în revista iepurașului cu papion, însă cariera ei nu a fost neapărat legată de acea apariție în costumul Evei.

Tânăra mămică a făcut parte în trecut din trupa de balet a emisiunii „Surprize, surprize” prezentată de Andreea Marin, iar ulterior a fost cooptată de producătorii de la Antena 1 pentru un rol în telenovela românească „Fetele marinarului”. Perju a apărut și în câteva episoade ale comediei „În puii mei” a lui Mihai Bendeac.

 

ADVERTISEMENT
Tags: