Life

Andreea Perju divorțează după o căsnicie de 13 ani. Actrița și fostul soț au două fete

Andreea Perju s-a separat de tatăl fiicelor sale, Mara (12 ani) și Ada (9 ani). Cei doi au avut un mariaj timp de 13 ani.
08.12.2022 | 12:10
Andreea Perju divorteaza dupa o casnicie de 13 ani Actrita si fostul sot au doua fete
Andreea Perju s-a separat de tatăl fiicelor sale. Au avut un mariaj timp de 13 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță cunoscută pentru producțiile Fetele marinarului și În puii mei, de la Antena 1, divorțează după o căsnicie de 13 ani. Vedeta și fostul soț au două fete care au rămas în grija frumoasei blondine.

Andreea Perju s-a separat de tatăl fiicelor sale. Au avut un mariaj timp de 13 ani

Andreea Perju a confirmat că s-a separat de bărbatul cu care s-a căsătorit în anul 2009. Vedeta în vârstă de 37 de ani nu a oferit prea multe detalii, însă a precizat că a încercat să-și salveze mariajul care a durat aproximativ 13 ani.

ADVERTISEMENT

Renumita actriță s-a mutat deja din domiciliul conjugal în luna octombrie, în ciuda faptului că locuința nu a fost finalizată la timp. Frumoasa blondină și fostul partener de viață nu au mai făcut față problemele din cuplu.

Singura soluție a fost divorțul, vestea fiind una neașteptată pentru toată lumea pentru că până acum nu au existat semne că lucrurile nu merg așa cum ar trebui.

ADVERTISEMENT

„Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers”, a declarat Andreea Perju în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

Andreea Perju: ”N-o să mint”

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe.

ADVERTISEMENT

Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta.

N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a mai completat Andreea Perju în show-ul La Măruță.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină merge mai departe și își vede de propriul drum, atenția sa fiind îndreptată spre carieră și spre creșterea celor două fete care îi aduc foarte multă bucurie.

ADVERTISEMENT