Life

Ce a făcut-o pe Andreea Perju să pozeze în Playboy și câți bani a primit: „Când mi se pune pata, mi se pune”

Andreea Perju a dezvăluit, în cadrul rubricii sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță, ce a determinat-o să pozeze în Playboy și ce sumă de bani a primit pentru pictorial.
18.03.2022 | 17:14
Ce a facuto pe Andreea Perju sa pozeze in Playboy si cati bani a primit Cand mi se pune pata mi se pune
Andreea Perju a spus ce a motivat-o să pozeze în Playboy. Foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Perju, cunoscută pentru rolurile sale din „Fetele marinarului” și „În puii mei”, a acceptat provocarea rubricii sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și a “umplut” platoul de râsete și voie bună. Actrița s-a distrat copios, dar a făcut și dezvăluiri neașteptate din viața sa. A spus ce a determinat-o să pozeze în Playboy și ce sumă de bani a primit pentru pictorialul sexy.

Ce a făcut-o pe Andreea Perju să pozeze în Playboy și câți bani a primit pentru apariția în revista pentru adulți

Fetița ei a avertizat-o înainte să plece de acasă că, dacă va mânca iute, va avea probleme cu stomacul. Andreea Perju, însă, a demonstrat că nu se teme să spună lucrurilor pe nume și au fost puține întrebările la care a refuzat să ofere un răspuns.

ADVERTISEMENT

În 2008, Andreea Playboy a acceptat să pozeze în revista Playboy. În emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a dezvăluit ce sumă a primit pentru pictorialul senzual, dar și motivul inedit pentru care a făcut acest lucru.

„Vrei neapărat să știi sume? Nu vrei să știi și de ce am făcut asta? 4000 de euro. În 2007-2008, pe acolo. Știi ce e cel mai drăguț?

ADVERTISEMENT

Știi de ce am pozat în Playboy? Am vrut să-i fac în ciudă unui fost iubit care avea toată colecția de reviste și i-am zis ‘A, da? Stai puțin, că o să ai un Playboy și cu mine.’  Când mi se pune pata, mi se pune.”, a povestit Andreea Perju. 

Ce părere are Andreea Perju despre Giula Anghelescu?

Actrița a dezvăluit că ea și Giulia Anghelescu sunt prietene încă din adolescență. În 2017, au început împreună proiectul online Badassmom, care s-a încheiat doi ani mai târziu. Andreea Perju susține că ea și cântăreața nu s-au certat, dar că aceasta avea așteptări nerealiste.

ADVERTISEMENT

„Stai să mă gândesc. Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă, dar în comparație cu felul meu de a mă raporta. Noi suntem prietene de la 16 ani. Apropo de proiectul ăla, eu veneam după 3 ani în care m-am concentrat pe restaurant, ea se vedea în Candy.

Mie mi s-a părut total nerealist nivelul la care ea se raporta cu nivelul de la momentul ăla al ei.”, a spus Andreea Perju despre defectele Giuliei Anghelescu și proiectul lor online.

ADVERTISEMENT

Cu ce vedetă din showbizul românesc a avut Andreea Perju o aventură în trecut?

Cătălin Măruță a fost curios cu ce bărbat din showbizul românesc a avut Andreea Perju o aventură înainte ca aceasta să se căsătorească. Actrița a răspuns și l-a numit pe Dony, fostul membru al trupei muzicale Reflex.

„Mai ții minte trupa Reflex? Cornel cred că îi spune. Dar e mult ce scrie aici. A fost o tatonare de adolescenți. Am ieșit în oraș. Ne-am pupat.  Ți-am zis, într-o altă viață s-a întâmplat. Să nu-l sunați pe ăsta. Să nu faci măgării, că încep și eu ca Alexandra Stan.”, a declarat actrița.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT