Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, confuză după despărțirea de Marius. Ce a întrebat public

11.11.2020 | 10:38
Andreea Pirui de la Puterea dragostei confuza dupa despartirea de Marius Ce a intrebat public
Andreea Pirui a fost concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei trebuie să ia o mare decizie după despărțirea de Marius, iar pentru asta s-a consultat cu fanii ei de pe Instagram.

Frumoasa ardeleancă este dispusă să își schimbe definitiv viața, iar marea ei dorință este să se mute la București. Cum lucrurile nu sunt tocmai ușoare cu mutatul, mai ales în plină pandemie, blondina a apelat la opinia fanilor ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a întrebat pe urmăritorii ei dacă să se mute sau nu în Capitală. 72% dintre cei care au văzut întrebarea pe Instastory au spus că ar face bine să devină bucureșteancă cu acte în regulă, probabil gândindu-se că va avea mai multe de făcut în Capitală, unde se învârt, de altfel, toți banii.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei are planuri mari de viitor

Mai mult, vedeta ar avea mai multe proiecte personale în plan, iar acum, pentru că are notorietate suficientă, Bucureștiul ar fi locul ideal unde s-ar face și mai cunoscută după participarea la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui a devenit cunoscută în urma participării în sezonul doi al reality-show-ului de la Kanal D, unde s-a cuplat cu Marius, poreclit și Norocel.

Relația lor a durat destul de mult, ba chiar a fost ultimul cuplu care s-a despărțit după revenirea în România.

ADVERTISEMENT
andreea pirui
Andreea Pirui de la Puterea dragostei, decisă să se mute în București? Foto: Instastory

S-a despărțit recent de Marius, zis Norocel

Andreea și Marius au petrecut pandemia împreună, ba chiar au stat izolați unul lângă celălalt pentru că recent au fost infectați cu noul coronavirus.

Din fericire, starea lor de sănătate s-a ameliorat, iar acum sunt practic căliți amândoi în legătură cu virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Perioada în care au stat lipiți unul de celălalt a fost cea în care amândoi și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Pe lângă Andreea și Marius, alte două cupluri și-au spus adio după participarea în sezonul trecut la Puterea dragostei. Primii care s-au despărțit după ce s-au întors din Istanbul au fost Bianca Comănici și Livian Pop, iar la câteva luni s-au separat și Berna și Philip.

 

ADVERTISEMENT