Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Marius: „O împăcare nu va mai exista”

26.10.2020 | 14:25
Andreea Pirui de la Puterea dragostei despre despartirea de Marius O impacare nu va mai exista
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei a confirmat despărțirea de Marius, după ce amândoi au stat în carantină în urma infectării cu noul coronavirus. Blondina a ținut să lămurească motivul pentru care s-a ajuns la separare.

Într-un mesaj postat pe Instastory, fosta concurentă din sezonul al doilea de la Puterea dragostei a spus că ruptura s-a produs cât s-a putut de civilizat, că nu a existat niciun conflict, ba chiar că amândoi au stabilit să păstreze o relație cordială.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vrut să lămurească anumite lucruri după ce Marius a făcut anunțul despărțirii, mai ales că foarte mulți urmăritori au întrebat-o ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, despre despărțirea de Marius

„Bună, m-ați întrebat foarte mulți și vă sunt datoare cu niște răspunsuri. Eu și Marius nu mai formăm un cuplu. A fost decizia amândurora. Suntem diferiți și ideile noastre nu coincid, dar asta nu înseamnă că suntem dușmani.

ADVERTISEMENT

Ne respectăm în continuare. O împăcare nu cred că va mai exista și, din păcate, nu mai doresc”, este mesajul transmis de Andreea Pirui.

„Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? și în ce fel? Noi am decis de comun acord să încheiem această relație.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră! Vă doresc o duminică liniștită”, a fost mesajul transmis de Marius.

Cuplul s-a format în sezonul doi al emisiunii

Andreea Pirui și Marius au format unul din cele mai iubite cupluri din reality-show-ul Puterea dragostei. Cei doi nu au reușit să câștige concursul, chiar dacă relația lor a durat ceva mai mult decât a câștigătorilor, Livian Pop și Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

Cuplul avea planuri mari de viitor, însă se pare că a intervenit ceva pe perioada pandemiei, ceva care nu mai poate duce la remedierea relației dintre cei doi.

 

 

ADVERTISEMENT