Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, ipostaze amețitoare în văzul tuturor. Blondina și-a ridicat bluza

02.02.2021 | 13:04
Andreea Pirui de la Puterea dragostei ipostaze ametitoare in vazul tuturor Blondina sia ridicat bluza
Andreea Pirui, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei pare să fie din ce în ce mai senzuală! Fosta concurentă din sezonul doi al reality-show-ului de la Kanal D le-a sucit din nou mințile bărbaților cu Instastory-urile sale, iar la un moment dat, în glumă, și-a ridicat bluza.

Blondina nu duce lipsă de sex-appeal și o dovedește aproape cu fiecare apariție. În cea mai nouă serie de story-uri de pe contul ei de Instagram, Andreea a promovat mai multe treninguri și rochii spectaculoase scoțând la iveală trupul ei de invidiat.

ADVERTISEMENT

Nu a lipsit din cadru nici decolteul generos cu care a înzestrat-o mama natură, vedeta știind ce rochie să aleagă pentru a-l pune în evidență.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, extrem de sexy pe Instagram

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este din ce în ce mai activă pe rețeaua de socializare unde are 300.000 de urmăritori, un loc unde, la fel ca multe alte tinere celebre, face bani frumoși din reclame.

ADVERTISEMENT

Popularitatea pe care a câștigat-o în urma participării în show-ul de la Kanal D a folosit-o numai bine, căci astăzi este una din cele mai căutate dive ale Instagramului de către cei care vor niște modele să le reprezinte produsele, în special dacă vine vorba despre haine.

A renăscut după despărțirea de Marius Norocel

andreea pirui
Andreea Pirui de la Puterea dragostei, în ipostaze incendiare pe Instagram. Vedeta a promovat mai multe articole vestimentare

Andreea Pirui pare să fie mai fericită ca niciodată după despărțirea de Marius, zis și Norocel, bărbatul cu care a format un cuplu la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au separat anul trecut după ce au petrecut carantina împreună, amândoi fiind infectați cu noul coronavirus. Timpul pe care aveau să îl conviețuiască i-a convins că sunt complet diferiți și că pe termen lung nu au cum să reziste împreună.

În luna decembrie a anului trecut, la ceva timp după despărțire, au apărut zvonuri că Andreea și Marius ar fi reluat legătura, însă până la această oră nu există o confirmare din partea niciunuia, del cel puțin oficial sunt în continuare despărțiți.

ADVERTISEMENT