Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, lovită de o nouă tragedie. A anunțat că e în doliu

18.10.2020 | 19:35
Andreea Pirui de la Puterea dragostei lovita de o noua tragedie A anuntat ca e in doliu
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei e înconjurată numai de necazuri în ultima perioadă. Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a aflat o veste cumplită după ce nu era de ajuns că atât ea cât și iubitul ei, Marius, s-au infectat cu noul coronavirus.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a pierdut bunica

Bunica vedetei s-a stins din viață, iar anunțul morții celei pe care o iubea la fel de mult ca pe mama ei a fost făcut chiar de ea pe Instastory, iar mesajul a ajuns cu durere la sufletele fanilor.

ADVERTISEMENT

Andreea a scris un mesaj trist în memoria bunicii sale: „Zbor lin, bunica mea (mama mea)… Dumnezeu să te odihnească în pace!! Nu o să te uităm niciodată”.

După cum spuneam mai sus, nu este primul necaz care s-a abătut asupra blondinei în ultima vreme. Vedeta și viitorul ei soț, Marius, zis și Norocel, au fost depistați cu SARS-COV-2 în urmă cu mai bine de o săptămână, iar momentan amândoi sunt în izolare urmând toate indicațiile doctorilor.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă și Marius, izolați la domiciliu, infectați cu SARS-COV-2

„Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini”, a scris Pirui acum o săptămână.

Andreea Pirui este una din cele mai iubite foste concurente din reality-show-ul matrimonial Puterea dragostei. Blondina a participat în sezonul al doilea, acolo unde și-a cunoscut sufletul pereche, pe Marius, cu care a plănuit să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

După terminarea concursului, cei doi au trecut testul iubirii și în afara casei din Istanbul, oraș unde se filmează emisiunea, și s-au mutat împreună.

andreea pirui puterea dragostei
Andreea Pirui, alături de bunica ei, care s-a stins recent. Foto: Instastory