ADVERTISEMENT
Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, mesaj trist pe Instagram: „E la Terapie Intensivă”

Autor: Dan Suta | 13.10.2020 | 11:28
Andreea Pirui de la Puterea dragostei, mesaj trist pe Instagram: „E la Terapie Intensivă”
Andreea Pirui de la Puterea dragostei, sensibilizată de cazul unui bărbat care are nevoie de sânge. Foto: Instagram

Andreea Pirui, fostă concurentă în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D, a postat un mesaj trist pe contul ei de Instagram, în care a cerut ajutorul fanilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei le cere ajutorul fanilor

Este vorba despre un caz umanitar care a impresionat-o foarte tare pe blondină. Profitând de notorietatea ei, aceasta a dat mesajul mai departe sperând să ajungă la cât mai multă lume, având în vedere că doar pe Instagram are peste 290.000 de urmăritori.

Este vorba despre un bărbat pe nume Valentin, în vârstă de 42 de ani, care are nevoie de sânge, un om care a lăsat acasă trei copilași minunați, iar acum se zbate pentru ei, dar și pentru viața lui, internat fiind la Terapie Intensivă.

Mureșeanul are nevoie urgent de grupa de sânge B3 pozitiv pentru a se vindeca în totalitate în urma infectării cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cazul lui Valentin a ajuns viral în mediul online

„Oameni buni, Valentin Tagarta, 42 de ani, tatăl a trei copilași are mare nevoie de ajutorul nostru! Este la Terapie Intensivă în Târgu Mureș din cauza virusului și are nevoie de donatori de sânge (plasmă) cu anticorpi confirmați!

Vă rugăm din suflet pe toți cei ce ne cunoașteți pe mine și pe Valentin, fiți binevoitori și donați ca să se poată face bine. El are grupa B3 pozitiv și e nevoie ca donatorul să fi avut Covid-19 și e vindecat în minim 20 de zile.

Fii salvatorul de care avem nevoie!”, este scris în mesajul pe care l-a partajat fosta concurentă de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Andreea Pirui se implică în astfel de cazuri umanitare. Chiar dacă are imaginea de fată dură, este destul de sensibilă când vine vorba de persoane care luptă pentru viața lor și le sare de multe ori în ajutor fără să aștepte ceva în schimb, lucru pentru care fanii o apreciază de o mie de ori mai mult.

andreea pirui puterea dragostei
Mesajul umanitar postat de Andreea Pirui pe Instastory
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!