Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei și-a etalat decolteul de infarct! Imaginea pe care o așteptau toți bărbații

16.12.2020 | 15:59
Andreea Pirui de la Puterea dragostei sia etalat decolteul de infarct Imaginea pe care o asteptau toti barbatii
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui de la Puterea dragostei are un trup de zeiță! Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a postat o imagine cu ea pe Instastory în care își scoate în evidență decolteul generos.

Vedeta s-a îmbrăcat într-o salopetă elastică, extrem de mulată, și s-a filmat în oglindă, iar toată lumea a observat sânii ei generoși, căci blondina are cu ce se mândri.

ADVERTISEMENT

(Fosta?) parteneră a lui Marius ”Norocel” le-a transmis fanilor și un mesaj de sărbători, prin care a făcut un apel să nu uite de persoanele defavorizate de soartă în această perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, decolteu generos pe Instagram

„Bună, dragii mei! Acum că suntem în prag de sărbători, m-am gândit să facem o faptă bună. Toți cei care doresc să ajute copiii nevoiași, de la orfelinat, să îi ajutăm cu ce putem ca să le aducem un strop de bucurie, un zâmbet pe față…

ADVERTISEMENT

Fiecare cu ce poate: hăinuțe, jucării, alimente. Oricât de puțin pentru ei contează! Vă rog să îmi scrieți în privat cei care sunteți doritori! Zi frumoasă!”, a scris Andreea Pirui de la Puterea dragostei pe Instastory.

Andreea a devenit cunoscută în urma participării în emisiunea matrimonială de la Kanal D, făcând parte din al doilea sezon, unde a ajuns în marea finală împreună cu Marius, alături de care a rămas împreună câteva luni după terminarea show-ului.

ADVERTISEMENT
andreea pirui puterea dragostei
Andreea Pirui de la Puterea dragostei are un decolteu amețitor

Mister total în privința împăcării cu Marius

Cei doi s-au despărțit după ce au petrecut carantina împreună, căci în urmă cu ceva timp au fost diagnosticați cu coronavirus, însă în ultimele zile au apărut tot felul de zvonuri legate de împăcarea lor.

Într-un live realizat de prietena ei Manuela, Andreea vorbea cu cineva care se afla în camera unde bruneta a filmat, iar la un moment dat aceasta a vrut să dezvăluie identitatea persoanei cu care au petrecut câteva ore, mulți crezând că este vorba despre Marius. Manuela a spus în fața camerei că dacă arată cine este acolo, lumea își va da seama de tot.

ADVERTISEMENT

Rămâne un mister dacă Andreea și Marius s-au împăcat sau nu, însă cu siguranță vor face un anunț dacă lucrurile au revenit la normal între cei doi.

 

ADVERTISEMENT