Life

Andreea Pirui de la Puterea dragostei și Marius s-au împăcat? Transmisiunea live care a dat de gândit fanilor

08.12.2020 | 14:27
Andreea Pirui de la Puterea dragostei si Marius sau impacat Transmisiunea live care a dat de gandit fanilor
ADVERTISEMENT

Manuela de la Puterea dragostei și Andreea Pirui, două din cele mai iubite foste concurente din sezonul al doilea al emisiunii de la Kanal D, au făcut un live pe o rețea de socializare care i-a intrigat destul de tare pe internauți.

În timp ce Manuela răspundea întrebărilor pe care le primea despre ea și prietena ei, Andreea, blondina se tot plimba prin cameră discutând cu cineva care nu apărea în cadru.

ADVERTISEMENT

Manuela a făcut de mai multe ori glume spunând că este iubitul ei în încăpere, ba chiar a deschis live-ul și a spus că Andreea Pirui ar avea, de fapt, un partener nou după ce s-a despărțit în luna octombrie de Marius.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei, din nou împreună?

Unii fani sunt convinși că Andreea Pirui și Marius, zis și Norocel, s-au împăcat, având în vedere finalul live-ului realizat ieri de Manuela, unde aceasta pare că se dă de gol cu privire la identitatea persoanei care se afla cu cele două fete, dar nu își dorea să fie văzută de oameni.

ADVERTISEMENT

„Iubi, nu fi gelos, sunt doar niște oameni (n.r.: face referire la pupicii pe care i-a trimis unui internaut). Băi, eu mor, nu, nu, nu! Aș vrea să vă arăt cine este aici, dar nu pot. Nu pot, așa-i? Te superi? Da, ăh? Poate se uită naiba careva”, a spus Manuela în finalul transmisiunii live pe care a făcut-o pe Instagram.

S-au despărțit după ce s-au vindecat de coronavirus

Având în vedere cele spuse de brunetă, este clar că Andreea și ea au petrecut timpul alături de o persoană cunoscută și de urmăritorii lor, iar majoritatea celor care au văzut live-ul au scris în comentarii că bărbatul respectiv este 100% Marius.

ADVERTISEMENT

Să fie acesta semnul că Marius și Andreea Pirui de la Puterea dragostei au revenit la sentimente mai bune după ce în urmă cu două luni, după ce au trecut amândoi prin coșmarul coronavirusului au ales să continue fiecare pe un drum separat.