Life

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a transformat radical după ce a ieșit din showbiz – Foto

06.07.2020 | 17:41
Andreea Popescu fosta dansatoare a Deliei sa transformat radical dupa ce a iesit din showbiz  Foto
Andreea Popescu a rămas foarte bună prietenă cu Delia Matache. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Andreea Popescu făcea furori în clipurile Deliei Matache, dar și la petrecerile la care artista era invitată să cânte.

După ani petrecuți în lumina reflectoarelor datorită cântăreței și relației cu Mihai Bendeac, Andreea s-a retras în brațele dansatorului Rareș Cojoc și a devenit mămică.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu ea îmbrăcată sumar de la spectacole sau din cluburi au rămas istorie, bruneta s-a mai îngrășat după naștere și încă nu și-a revenit complet.

Andreea Popescu a renunțat la showbiz pentru viața de familie

De profesie dansatoare, fosta colegă a Deliei a devenit mamă în 2018, iar acum se bucură de viața de familie alături de Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, și băiețelul lor, Ioachim.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Familia Cojoc va ureaza sarbatori binecuvantate si va spune Hristos a inviat!

A post shared by Andreea Cojoc (@andreeaoanapopescu) on


Înainte să se căsătorească, Andreea Popescu era nelipsită de la evenimentele mondene, dar mai ales de la petrecerile din cluburile de noapte, în special din cele deținute de Răzvan Munteanu, soțul Deliei, în Centrul Vechi.

Acum, pentru că este mamă cu acte în regulă, vedeta abia mai iese din casă, însă asta și pentru că s-a apucat și de un business cu haine pentru copii.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

NEXT LEVEL 😎 Oh na na na blind dance challenge. @rarescojoc 🙋🏼‍♂️ . . #ohnananachallenge #ohnananablindchallenge

A post shared by Andreea Cojoc (@andreeaoanapopescu) on

Înainte de sarcină, așa cum li se întâmplă mai tuturor femeilor, Andreea Popescu se afla într-o formă de zile mari, cu pătrățele pe burtă și fără pic de celulită. Din păcate, în prezent, situația nu mai stă la fel, dar acest lucru este de înțeles, având în vedere că a născut și nu mai are timp de dans și sală la fel ca pe vremuri.

A participat la România dansează

Deși fostul ei iubit, Mihai Bendeac, se afla în juriu, Andreea Popescu a participat la emisiunea România dansează, de la Antena 1, împreună cu actualul ei soț.

ADVERTISEMENT

Andreea Popescu a ajuns în finală, însă nu a câștigat marele premiu. Cu toate astea, show-ul i-a adus destul de multă notorietate. Pe vremuri, ea era una dintre cele mai cunoscute dansatoare de artiști din România. Din primul sezon al emisiunii România dansează a ieșit câștigătoare trupa Freakquency, care a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

Andreea Popescu se bucură, în prezent, de concediul de maternitate și se pregătește pentru a-și înscrie fiul la grădiniță.

ADVERTISEMENT