Life

Andreea Popescu, răsturnare de situație în cea de-a treia sarcină: ”Se întâmplă o dată la câțiva ani”

Andreea Popescu, schimbare de perspectivă în a treia sarcină. Declarația făcută de fosta dansatoare a cântăreței Delia Matache.
12.12.2022 | 15:24
Andreea Popescu rasturnare de situatie in cea dea treia sarcina Se intampla o data la cativa ani
Andreea Popescu, schimbare de perspectivă în a treia sarcină. Declarația făcută de fosta dansatoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă urmează să devină mamă din nou în următoarele luni. Vedeta a avut parte de o răsturnare de situație în cea de-a treia sarcină, subliniind că se întâmplă doar o dată la câțiva ani acest lucru.

Andreea Popescu, schimbare de perspectivă în a treia sarcină. Declarația făcută de fosta dansatoare

Andreea Popescu este mama unui băiețel, Ioachim, și a unei fete pe nume Anastasia. Fosta dansatoare a artistei Delia Matache a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că urmează să aducă pe lume încă o fetiță, doar că acum totul s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Medicul care urmărește sarcina vedetei a descoperit că sexul bebelușului care crește în pântecele șatenei nu este feminin, ci masculin. Asta înseamnă că va aduce pe lume un frățior pentru fiul cel mare, așa cum și-a dorit acesta.

„Lucrul acesta se întâmplă o dată la câțiva ani. Nimeni nu a greșit cu nimic, pur și simplu bebelușul nu a vrut să se arate, a vrut să țină secret până în luna a 5-a. Nu vom avea fetiță și nici Irini nu o va chema, ci vom avea un băiețel.

ADVERTISEMENT

Bucuria este aceeași și visul lui Ioachim s-a împlinit, va avea un frățior, visul socrului meu la fel, s-a împlinit, va mai fi un băiat care va duce numele Cojoc mai departe.

Pregătisem ideea de camera a surorilor, hăinuțele, căruciorul roz, tot ce trebuie. Ador surprizele și aceasta este una superbă”, a transmis Andreea Popescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Popescu, împlinită de când a devenit mamă

Andreea Popescu a renunțat la showbiz și s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Fosta dansatoare este împlinită de când a devenit mamă, încă o dovadă în plus fiind imaginile pe care le împărtășește cu fanii săi.

Vedeta are numeroase fotografii cu soțul său, Rareș Cojoc, și cu cei doi copii. În plus, nu lipsesc de pe rețelele de socializare pozele cu burtica de gravidă, fiind nerăbdătoare să aducă pe lume al treilea urmaș.

ADVERTISEMENT

Artista simte că este completă din toate punctele de vedere, mai ales că are o afacere care merge pe bandă rulantă și care îi aduce venituri generoase.

ADVERTISEMENT