Sport

Andreea Prisăcariu a reacționat după retrogradarea echipei Dinamo în eșalonul secund. ”Nu pot descrie în cuvinte furia pe care o simt”

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu, membră a Programului DDB, a reacționat după retrogradarea echipei de suflet în eșalonul secund. Sportiva le-a transmis un mesaj emoționat ”câinilor”.
31.05.2022 | 11:07
Andreea Prisacariu a reactionat dupa retrogradarea echipei Dinamo in esalonul secund Nu pot descrie in cuvinte furia pe care o simt
Andreea Prisăcariu și Anca Todoni au fost eliminate în optimi la BCR Iași Open. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo vor urma vremuri și mai tulburi după retrogradarea în liga a doua. Sponsorii părăsesc gruparea din Ștefan cel Mare, nu și Andreea Prisăcariu. Jucătoarea de tenis le-a transmis jucătorilor un mesaj de dragoste.

Andreea Prisăcariu: ”Te iubesc acum și pentru totdeauna!”

În primăvara anului trecut Andreea Prisăcariu a devenit oficial membră a programului ”Doar Dinamo București”, ceea ce înseamnă că se numără printre suporterii-acționari ai ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Sportiva este legitimată la CS Dinamo și s-a declarat o suporteriță înfocată a echipei de fotbal din Ștefan cel Mare.  Retrogradarea i-a lăsat un gust amar.

”Noaptea trecută (duminică, 29 mai – n.r.), Dinamo București, clubul meu de suflet, a pierdut meciul împotriva lui U Cluj.

ADVERTISEMENT

Vom merge în liga secundă pentru prima dată în istorie. Nu pot descrie în cuvinte furia pe care o simt. Este timpul să reconstruim!

Este timpul unei schimbări. Te iubesc acum și pentru totdeauna!”, a scris Andreea Prisăcariu, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis este considerată una dintre cele mai talentate sportive din generația ei. A câștigat titlurile de campioană la trei categorii de vârstă, iar din 2018 evoluează în turneele ITF din circuitul mondial.

Are patru titluri ITF la simplu și alte șapte la dublu. Nu a adunat, deocamdată, mai mult de 35.000 de euro din premii și ocupă poziția 303 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT

În această primăvară a fost convocată în premieră în echipa de Billie Jean King Cup a României, pentru confruntarea cu Polonia. A avut neșansa să joace împotriva liderului mondial, Iga Swiatek, în fața căreia nu a rezistat decât 47 de minute.

ADVERTISEMENT