Sport

Andreea Prisăcariu, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Pozele cu care a creat isterie în rândul fanilor

Rebela tenisului, Andreea Prisăcariu (22 de ani), și-a șocat urmăritorii de pe pagina oficială de Instagram, după ce a postat mai multe fotografii în rochie de mireasă.
28.04.2022 | 17:44
Andreea Prisacariu asa cum nu ai mai vazuto niciodata Pozele cu care a creat isterie in randul fanilor
Andreea Prisăcariu se află pe locul 201 în clasamentul WTA. Sursă foto: Facebook BJK Cup Team Romania
ADVERTISEMENT

FANATIK a realizat un interviu în exclusivitate cu rebela tenisului mondia, Andreea Prisăcariu, care a apărut pe coperta revistei glossy.

Andreea Prisăcariu își liniștește fanii: „Nu mă mărit”

Andreea Prisăcariu are peste 32.000 de urmăritori pe pagina ei oficială de Instagram, unde a postat o fotografie în… rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT
Andreea Prisăcariu, în rochi de mireasă pe Instagram
Andreea Prisăcariu, în rochie de mireasă pe Instagram.

Jucătoarea de tenis care a debutat pentru echipa de Billie Jean King Cup a României nu are însă de gând să se mărite la doar 22 de ani:

„Vreau doar să vă reamintesc cât de frumoasă voi fi în ziua nunții mele. Și nu, nu mă mărit, doar probez câteva rochii de mireasă pentru că pot. Și din spate arată bine”, a fost mesajul Andreei Prisăcariu.

ADVERTISEMENT
Andreea Prisăcariu adoră rochiile de mireasă
Andreea Prisăcariu adoră rochiile de mireasă

Pozele în rochie de mireasă ale Andreei Prisăcariu au creat isterie pe Instagram, iar rebela tenisului a venit cu o nouă clarificare

Deși a explicat că nu se mărită, foarte mulți fani i-au transmis mesaje de felicitare, așa că Andreea Prisăcariu a simțit nevoia să clarifice încă o dată lucrurile:

„Salutare tuturor și bine ați revenit pe canalul meu. Poate ați înțeles greșit, chiar dacă eu chiar am scris acolo că nu mă mărit, nu am un soț sau un bărbat în viața mea în acest moment.

ADVERTISEMENT

Dar, am spus că e un hobby să probezi rochii de mireasă, pentru că pot și de ce nu? Asta a fost tot! Nimeni nu se mărită! Încă….”, a fost mesajul de clarificare al jucătoarei de tenis.

Andreea Prisăcariu a publicat un video în care explică nu există niciun bărbat în viața ei
Andreea Prisăcariu a publicat un video în care explică nu există niciun bărbat în viața ei

Nonconformista Andreea Prisăcariu, interviu în exclusivitate pentru FANATIK: „Eticheta de rebelă mi-a fost pusă de presă”

Andreea Prisăcariu a declarat pentru site-ul nostru că nu se consideră o fire rebelă și puțini dintre cei care o judecă o cunosc cu adevărat: „Este amuzant pentru mine. Eticheta de rebelă mi-a fost pusă de presă. Dar de fapt nu mă cunoaște nimeni îndeajuns încât să știe cum sunt eu. Sunt diferită? Da. Sunt liberă în exprimare? Da. Sunt tatuată și îmi place să pozez? Absolut.

ADVERTISEMENT

Percepția pe care o au cei din exterior le aparține în totalitate. Nu e datoria mea să le definesc o imagine anume. Lumea oricum mă înțelege greșit în mare parte a timpului. Și sunt 100% împăcată cu ideea asta.

Nu las atitudinea altor persoane să-mi afecteze pacea interioară. Nu trăiesc să impresionez pe nimeni. Și nici nu vreau să le fac pe plac. Îi deranjează asta pe unii? Foarte bine! Dacă nu mă urăște nimeni înseamnă că fac ceva greșit. Pe mine asta mă ambiționează. Invidia și ura sunt binevenite. Eu oricum îi iubesc pe toți. Ce mă deranjează cel mai mult este prostia. Asta e altă poveste deja. Celelalte jucătoare… nu știu! Sunt cuminți? Iar eu sunt mai puțin cuminte?…”, e doar un scurt pasaj din amplul interviu acordat FANATIK.

ADVERTISEMENT