Sport

Andreea Prisăcariu, replică pentru contestatari: „Au încercat să omoare copilul din mine!”

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a avut o replică dură pentru cei care au contestat-o, după prestația dezastruoasă de la Billie Jean King Cup, unde a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6.
19.04.2022 | 15:12
Andreea Prisacariu replica pentru contestatari Au incercat sa omoare copilul din mine
ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu a fost convocată pe ultima sută de metri în echipa României de la Billie Jean King Cup, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, după ce Gabriela Ruse a anunțat că nu mai poate participa, din cauza unor complicații survenite în urma infecției cu COVID-19. Însă, prestația tinerei sportive a lăsat de dorit, aceasta fiind învinsă de Iga Swiatek, scor 0-6, 0-6.

Andreea Prisăcariu, replică pentru contestatari

Andreea Prisăcariu a avut un mesaj dur pentru contestatari, fiind deranjată de criticile care i-au fost aduse în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„M-am obișnuit să primesc comentarii negative. E în regulă. Toți avem parte de ele. Dar nu am văzut niciun jucător sau jucătoare care să fie tratați în felul ăsta, cu atâta ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie sau sunt plictisiți. 

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care îmi place să văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud.

ADVERTISEMENT

Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să-i las să mă doboare. Sunt fericită, pentru că sunt ca o vikingă în acest aspect. Nu mă afectează în niciun fel cum mă văd ei”, a declarat Andreea Prisăcariu, în podcastul Match Point.

Înaintea convocării la Billie Jean King Cup, FANATIK a realizat un amplu interviu cu Andreea Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, înțelegător după Polonia – România 4-0, la Billie Jean King Cup

După ce România a fost învinsă cu 0-4 de Polonia, la Billie Jean King Cup, Ilie Năstase a declarat faptul că Polonia are o echipă bună, pe care nimeni nu poate să o bată, motiv pentru care, în opinia sa, echipa României nu ar trebui criticată aspru.

„Nu m-am uitat. Polonia este o echipă bună. Hai să fim serioși! Are cele mai bune rezultate, la ora actuală, și n-are cine s-o bată.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă. Să știți că se mai întâmplă și 6-0, dar tot un set contează (n.r. legat de faptul că Andreea Prisăcariu nu a câștigat niciun game în meciul cu Iga Swiatek).

Nu mă așteptam să câștige (n.r. România). Dar spulberată… nu știu, nu m-am uitat la meci. Așa că degeaba mă întrebați, că nu m-am uitat.

(n.r. legat de aducerea Andreei Prisăcariu la Billie Jean King Cup) Probabil că a luat din ce avea, că nu a avut dintre multe de ales, nu? Nu mă bag. Asta antrenorul știe, pe el trebuie să-l întrebați”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT