Life

Andreea Raicu a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Care este secretul relației cu Salman Khan

08.02.2021 | 18:38
Andreea Raicu a dato de gol pe Iulia Vantur Care este secretul relatiei cu Salman Khan
ADVERTISEMENT

După aproape zece ani de relație, Iulia Vântur și Salman Khan au dezvăluit care este secretul relației lor în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV. Andreea Raicu este cea care i-a deconspirat pe cei doi, în urma unei provocări. 

Horia Brenciu a provocat-o pe frumoasa șatena să recunoască dacă ea a fost prima care l-am cunoscut pe Salman Khan, din moment ce este prietenă bună cu Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și Horia Brenciu sunt cei care au prezentat astăzi emisiunea lui Cătălin Măruță, aflat în izolare la domiciliu, după ce el și familia au fost infectați cu coronavirus. Prezentatorul nu a vrut să lipsească din peisaj, așa că a hotărât să prezinte live, din propria locuință.

Andreea Raicu a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Care este secretul relației cu Salman Khan

Andreea Raicu a dat-o de gol pe Iulia Vântur, buna ei prietenă, în ceea ce privește relația cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Fosta prezentatoare de la Prima TV a venit în platoul emisiunii „La Măruță” alături de Horia Brenciu, în calitate de prezentatori.

ADVERTISEMENT

Aceasta a intrat în direct cu Iulia Vântur și logodnicul ei, aflați în India, însă discuția lor a ajuns mai departe decât și-ar fi dorit. Horia Brenciu a întrebat-o pe Andreea Raicu dacă ea l-a cunoscut prima pe actorul indian, iar răspunsul ei a lăsat multe semne de întrebare.

Mai exact, vedeta a dat de înțeles că Iulia Vântur și-a întâlnit viitorul soț prin intermediul ei. Răspunsurile lor denotă faptul că nu ar fi dorit ca acest lucru să fie făcut public.

ADVERTISEMENT

„Horia Brenciu: Cine l-a cunoscut prima pe Salman Khan?
Andreea Raicu: Înseamnă că ştii, dacă ne întrebi!
Iulia Vântur: O întrebare…
Horia Breciu: Eu l-am cunoscut pe Sandokan.
Iulia Vântur: Serios? Îmi fac planuri, dar carantina…”, a fost discuția din platoul emisiunii de la Pro TV.

Iulia Vântur și Salman Khan sunt logodiți

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan, care a cerut-o de soție. Deși se află la mii de kilometri unii de alții, familiile celor doi se înțeleg foarte bine și așteaptă cu nerăbdare nunta.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a declarat că este sceptică în ceea ce privește căsătoria, fiind convinsă că viața multor cupluri se schimbă radical din momentul în care fac acest pas.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc (…) În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc.

Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, spunea Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT