Cum prepară Andreea Raicu cel mai bun sushi. Vedeta are o rețetă la care apelează de fiecare dată când își dorește un răsfăț pentru papilele gustative. Rezultatul este unul delicios!
Andreea Raicu este una dintre vedetele asupra căreia trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta. Aceasta arată mai bine ca niciodată, iar dincolo de stilul de viață echilibrat, un rol important îl are și alimentația.
Andreea Raicu este foarte atentă la alimentele pe care le consumă, iar atunci când îi permite timpul, îi face plăcere să intre în bucătărie. De data asta, vedeta le-a arătat urmăritorilor cum prepară sushi tarts, un adevărat deliciu pentru iubitorii de pește.
”Am găsit de curând rețeta asta, iar pentru că sunt mare fan sushi, nu aveam cum sa n-o încerc – sushi tarts.”, a scris vedeta pe Instagram.
Rețeta Andreei Raicu este una foarte simplă, iar ingredientele nu sunt deloc unele numeroase. Cei care vor să încerce această rețetă de sushi tarts, vor avea nevoie de somon fără piele, ulei de susan sau ulei de măsline, sos de soia, ghimbir și sare. De asemenea, nu trebuie să lipsească foile de nori și orezul.
Pentru început, Andreea Raicu a pregătit somonul. După ce l-a tăiat cubulețe, l-a asezonat cu ulei, sos de soia, miere și ghimbir și l-a lăsat la marinat. În paralel, a pus orezul la fiert, iar după ce a fost gata, a tăiat frunzele de nori.
Într-o tavă cu forme, aceasta a pus foile, peste care a venit cu orez și cu somon. Andreea Raicu a pus sushi tarts la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius. Preparatul are nevoie de maxim 17 minute pentru a fi gata. Dacă dorești să fie mai rumenite, atunci îl poți lăsa la cuptor timp de 20 de minute.
După cele 20 de minute, sushi tarts sunt gata. Este necesar să le lași să se răcească înainte de a le decora. Pentru un aspect vizual plăcut, Andreea Raicu a decorat sushi tarts cu semințe de susan și cu avocado tăiat cubulețe.