ADVERTISEMENT
Life

Andreea Raicu a renunțat la inhibiții. S-a pozat nud la 43 de ani

Autor: Andreea Marin | 16.05.2021 | 17:53
Andreea Raicu a renunțat la inhibiții. S-a pozat nud la 43 de ani
Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani. sursa foto: Facebook

Andreea Raicu este o prezență destul de discretă, mai ales în ceea ce privește intimitatea ei. Însă, fanii au avut parte de o surpriză din partea acesteia, fiindcă vedeta s-a fotografiat nud.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost postată pe rețelele de socializare, iar nu mică le-a fost mirarea urmăritorilor vedetei, care nu este cunoscută pentru astfel de postări provocatoare.

Andreea Raicu a renunțat la inhibiții și la haine. A pozat nud

Andreea Raicu a renunțat de tot la haine, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Imaginea a făcut furori pe rețelele de socializare și a primit 38.000 de likeuri din partea admiratorilor.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât vedeta a anunțat că mai sunt și alte asemenea fotografii, unele dintre ele chiar mai îndrăznețe de atât. Aceasta și-a întrebat fanii dacă doresc să le posteze și pe acelea.

ADVERTISEMENT

„Din perioada în care eram închiși în casă. Mă bucur că m-ați convins sa pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot așa a fost și trendul predominant în această perioadă.

Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau…?”, a scris vedeta în vârstă de 43 de ani.

Vezi imaginea incendiară aici.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu sărbătorește un milion de urmăritori pe Facebook

Să fie oare acesta un fel de a sărbători faptul că a atins impresionanta cifră de un milion de urmăritori pe pagina sa de Facebook? Vedeta a reușit să atingă această performanță zilele trecute.

Astfel, Andreea Raicu a ținut să le mulțumească fanilor pentru tot sprijinul în a putea ajunge la acest număr impresionant de admiratori.

ADVERTISEMENT

„Suntem 1 milion! Spun suntem, pentru că iubirea și suportul vostru au făcut acest moment posibil. Fiecare follow, toate like-urile și frumoasele comentarii au făcut din visul unei comunități unite o realitate!”, a spus Andreea Raicu în postarea respectivă.

Andreea Raicu le-a mai transmis fanilor săi că se simte mai mult decât norocoasă și datorită lor trăiește clipe magice.

ADVERTISEMENT

„Vă trimit dragostea mea oriunde în lume v-ați afla. Mă simt incredibil de binecuvântată și am inima plină de bucurie și recunoștință. Vă mulțumesc că ați făcut toată această magie posibilă!

Îmi faceți inima să zâmbească. Haideți să privim către stele și să continuăm să visăm”, a transmis vedeta.

Andreea Raicu a fost prezentatoare de televiziune mulți ani, până când a decis să renunțe la acest job, în care nu se mai regăsea și simțea că îi face rău.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!