Life

Andreea Raicu, adevărul despre stilul ei de viață. Ce mănâncă atunci când nu o vede nimeni

Andreea Raicu este una dintre puținele vedete care vorbește despre echilibru, asumare și stil de viață sănătos.
07.10.2021 | 17:31
Andreea Raicu adevarul despre stilul ei de viata Ce mananca atunci cand nu o vede nimeni
Andreea Raicu, adevărul despre stilul ei de viață. Ce mănâncă când nu o vede nimeni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Prima TV are un stil de viață care constă în foarte multă meditație, sport, dar și mese care să-i mențină silueta de invidiat pe care o are la 43 de ani.

Bruneta este axată foarte mult pe o dietă echilibrată, dar ce mănâncă când nu o vede nimeni? Ei bine, Andreea Raicu nu se abate de la regulile pe care și le-a impus.

ADVERTISEMENT

Vedeta trăiește un stil de viață sănătos fie că este într-o vacanță peste hotare, fie că ia masa în oraș alături de o prietenă apropiată.

Andreea Raicu, echilibrată legat de stilul alimentar. Ce face când ia masa în oraș

Andreea Raicu a fost mereu obsedată de slăbit, dar acum se menține în formă și are grijă de siluetă. Așa se face că ieșirile în mall, o găsesc cu o salată de avocado la masă.

ADVERTISEMENT

Și, pentru că un stil de viață echilibrat necesită și renunțarea la anumite obiceiuri, vedeta recunoaște că are o listă de produse pe care nu le consumă deloc.

Fosta iubită a lui Tudor Chirilă nu mănâncă lactate, zahăr și gluten. De asemenea, produsele din carne sunt consumate cu foarte mare moderație și asta extrem de rar.

ADVERTISEMENT

Hidratarea are un rol foarte important în viața brunetei, la fel sportul, dar și meditația pe care a descoperit-o în urmă cu câțiva ani, după o vacanță în India.

Andreea Raicu, despre motivele pentru care iubește India

„Pentru mine, India are o seminificatie aparte și cred că e unul din motivele pentru care o găsesc atât de specială. Este locul în care viață mea a căpătat o nouă dimensiune în urmă întâlnirii pe care am avut-o cu mine.
 
India este țară pe care o iubești sau o urăști, nu există cale de mijloc. Ori de îndrăgostești de ea și și te bucuri de tot ceea ce vezi, ori ești oripilat sau întristat de sărăcia pe care o vezi mai peste tot.

ADVERTISEMENT

India e țară pe care o vezi în funcție de filtrul pe care alegi să îl pui. Eu, una, am adorat-o înainte să ajung să o întâlnesc. Am citit mult despre India.

Am citit despre ce se întâmplă acolo, despre ce simți și ce vezi, atât de mult încât nu m-a mai surprins nimic”, scria în urmă cu ceva timp bruneta pe blogul personal.

ADVERTISEMENT