Life

Andreea Raicu dezvăluie motivul real pentru care a plecat din televiziune: ”Simțeam că lipsește ceva”

01.11.2020 | 16:25
Andreea Raicu dezvaluie motivul real pentru care a plecat din televiziune Simteam ca lipseste ceva
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a fost o prezență constantă pe micile ecrane timp de 20 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare. Frumoasa vedetă a renunțat în cele din urmă pentru a se dedica altui domeniu, însă nu a vorbit despre motivul pentru care a făcut acest pas.

Invitată în emisiunea „Nu există nu se poate”, moderată de Andreea Marin, șatena a dezvăluit de ce a luat decizia de a renunța la aparițiile pe sticlă. Avea totul, era celebră, însă fosta iubită a lui Tudor Chirilă a precizat că avea perioade în care simțea că lipsește ceva.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a emisiunii „Big Brother” și-a dorit din tot sufletul să găsească răspunsul la întrebarea care o măcină, acesta fiind și motivul pentru care a apelat la terapie. La un moment dat Andreea Raicu a realizat că are nevoie de un nou început.

Andreea Raicu, despre decizia de a pleca din televiziune după 20 de ani

Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită.

ADVERTISEMENT

Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.

Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva.

ADVERTISEMENT

Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a declarat Andreea Raicu în emisiunea de la TVR 2, notează ciao.ro.

Fosta moderatoare a show-ului „Miss fata de la țară” a dezvăluit că nu-și imagina să ajungă vreodată în televiziune, mai ales că în copilărie era pasionată mai degrabă de psihologie.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost mereu fascinată de ceea ce se întâmplă cu oamenii, poate și de aceea a avut o carieră de 20 de ani pe micile ecrane. Pasiunea aceasta a plecat de la un film pe care Andreea Raicu îl viziona când era mică, și anume „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. 

ADVERTISEMENT