Life

Andreea Raicu, mărturie sinceră despre relații: ”Am încercat să salvez niște bărbați”

Andreea Raicu a făcut o mărturie sinceră despre relații și bărbații care au trecut prin viața sa. Fosta prezentatoare de la Prima TV a dezvăluit pe ce se axează în cuplu.
11.03.2022 | 08:20
Andreea Raicu marturie sincera despre relatii Am incercat sa salvez niste barbati
Andreea Raicu, despre relații și dragoste. Ce caută fosta prezentatoare la partenerul de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a primit foarte multe declarații de dragoste frumoase din partea foștilor parteneri de viață, vedeta subliniind că sunt anumite lucruri pe care mizează atunci când iubește, dar și pe care nu le acceptă.

Andreea Raicu, despre relații și dragoste. Ce caută fosta prezentatoare la partenerul de viață

Andreea Raicu crede că iubirea și prețuirea de sine sunt extrem de importante atunci când formează un cuplu. În plus, femeia de afaceri susține că fostele relații au ajutat-o să se vindece și să treacă peste anumite experiențe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, celebra vedetă este foarte recunoscătoare pentru toate legăturile din viața sa, chiar dacă au fost și unele toxice, care i-au făcut rău și s-a simțit sabotată și nesusținută de persoana de lângă ea.

„Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este să mă prețuiesc și să mă iubesc. Restul e un bonus. În relații e foarte probabil ca partenerul să aibă momente grele și asta m-ar face pe mine să mă simt neiubită.

ADVERTISEMENT

Am încercat să salvez niște bărbați din viața mea. Sunt anumite momente când nu trebuie să faci asta. Când faci totul pentru altul, atunci este posibil să ajungi epuizată, stoarsă, nerespectată, neprețuită și dată undeva la gunoi.

E foarte greu să fac un top, pentru că am avut parte de mulți oameni creativi în jurul meu. Hai să zic una, că e cea mai ușor de descris. Eram la o nuntă, nu a mea. Știi cum e la nuntă… cea mai importantă femeie de acolo este mireasa.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, s-a dus cineva pe scenă să cânte «You are wonderful tonight», dar nu miresei… mie! Mi s-a părut foarte frumos”, a declarat Andreea Raicu în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Fosta moderatoare TV s-a iubit cu Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău, precum și cu Matei Stratan, fostul partener de cuplu al Mădălinei Ghenea.

ADVERTISEMENT