Life

Andreea Raicu, mesaj îngrijorător după moartea lui Stephan Pelger: ”E o durere care te sufocă”

Andreea Raicu a transmis un mesaj îngrijorător după moartea lui Stephan Pelger, designerul care și-a luat viața din cauza depresiei.
10.06.2023 | 00:29
Andreea Raicu mesaj ingrijorator dupa moartea lui Stephan Pelger E o durere care te sufoca
Ce mesaj a transmis Andreea Raicu după moartea lui Stephan Pelger. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a transmis un mesaj îngrijorător după moartea lui Stephan Pelger. Ce a transmis vedeta despre depresie, boala cu care se confrunta celebrul designer.

Ce mesaj a transmis Andreea Raicu după moartea lui Stephan Pelger

Andreea Raicu a transmis un mesaj după decesul designerului Stephan Pelger. Vedeta a vorbit despre boala care l-a înfrânt pe acesta și care l-a făcut să nu mai vrea să trăiască.

ADVERTISEMENT

Depresia este descrisă de Andreea Raicu drept o durere care te sufocă și ai face orice să o oprești. Boala este una vicleană și greu de recunoscut, iar ea poate să îi afecteze și pe cei mai de succes oameni.

Conform Andreei Raicu, depresia poate să omoare oameni încet, dar sigur. Unii chiar par fericiți în timp ce sunt consumați pe dinăuntru.

ADVERTISEMENT

„Depresia e o durere care te sufocă până ce simți că ai face orice că să o oprești. Și unii chiar fac orice… Pentru că doare până la disperare.

Depresia se ascunde uneori. Un om care suferă de depresie nu stă numai în pat și plânge, cum mulți își imaginează. Depresia poate fi funcțională și atunci intri pe pilot automat și faci ce ai nevoie să faci fără să mai simți ce e în interior, acel gol teribil care te sfâșie.

ADVERTISEMENT

Depresia te omoară încet, încet, în liniște și singurătate. Depresia se ascunde chiar și în spatele imaginii omului fericit și împlinit”, a transmis Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Ce spunea Stephan Pelger despre lupta cu depresia

Stephan Pelger a vorbit în repetate rânduri despre depresia care îl măcina. Acesta a mărturisit că are acastă boală de la 10 ani. Designerul român a decedat la 44 de ani, în propria casă.

ADVERTISEMENT

Stephan Pelger mărturisea că a încercat să se trateze în mai multe țări pentru depresie, dar nimic nu și-a făcut efectul pentru a scăpa de ea. Acesta recunoștea că a pierdut controlul, iar pastilele pe care le lua erau extrem de toxice.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani la Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București.

Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, a dezvăluit Stephen Pelger, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT