News

Andreea Raicu, mesaj răvășitor la moartea lui Răzvan Ciobanu: “Viaţa ne-a apropiat”

02.05.2019 | 10:51
Andreea Raicu mesaj ravasitor la moartea lui Razvan Ciobanu Viata nea apropiat

Moartea lui Răzvan Ciobanu a șocat o întreagă țară și a căzut ca un fulger pentru vedetele din România. Andreea Raicu a fost una dintre vedetele care i-a apreciat enorm de mult vestimentațiile și nu numai. Bruneta a lăsat un mesaj pe blogul ei personal despre omul Răzvan Ciobanu și despre ce a încemnat acesta pentru ea.

Andreea Raicu, mesaj după moartea lui Răzvan Ciobanu

Andreea Raicu a fost cea care i-a stat alături mulți ani și care i-a apreciat talentul de designer foarte mult, fapt pentru care mereu alegea să poarte creațiile sale.  „ Am început să caut în computer fotografii cu Răzvan din perioadă în care eram foarte apropiați și în care petreceam timp împreună.

Nu mă așteptam, dar s-a deschis practic o cutie plină de amintiri, momente de care uitasem complet, dar care au revenit cu atât de multe emoții.  Pe Răzvan l-am cunoscut în urmă cu peste 10 ani și viața ne-a apropiat. Eram absolut îndrăgostită de creațiile lui . De fapt, cine nu era? Crea cele mai sexy haine pe care puteai să ți le dorești.”

Andreea Raicu, mesaj după decesul lui Răzvan Ciobanu. Ce a spus aceasta despre prietenia cu creatorul de modă?
Andreea Raicu, mesaj după decesul lui Răzvan Ciobanu. Ce a spus aceasta despre prietenia cu creatorul de modă?

“Nu îmi vine să cred…”

“La cele mai multe evenimente importante mergem să îmi deseneze câte o rochie care mă făcea să mă simt incredibil de sexy și feminină. Zile de naștere, nunți, botezuri și alte evenimente erau la început motivele să îl vititez în atelierul lui chic.

Am început să petrecem mult timp împreună, să ieșim, să mergem în vacanțe cu ceilalți buni prieteni ai mei, să ne povestim viețile, să fim alături în momentele mai grele și să ne plângem sau să râdem de ce ni se întâmplă. Nu îmi vine să cred cât de multe amintiri frumoase am creat împreună” a scris Andreea Raicu, pe blogul său personal, imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu.