Life

Andreea Raicu, o nouă afacere: „Am vândut extraordinar de bine”. De unde vine numele brandului

Andreea Raicu și-a lansat de curând o nouă afacere. În ce constă aceasta și cum a ales vedeta numele brandului? A dezvăluit că are o semnificație aparte.
01.07.2022 | 16:02
Andreea Raicu o noua afacere Am vandut extraordinar de bine De unde vine numele brandului
Andreea Raicu are o nouă afacere. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și-a lansat de curând o nouă afacere. Vedeta a muncit intens în primele șase luni ale anului, însă spune că tot efortul a meritat. Totodată, a dezvăluit de unde vine numele brandului și ce semnificație are.

Andreea Raicu și-a lansat o nouă afacere. Vedeta este mândră de vânzările din primele 12 ore

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a dezvăluit că are o nouă afacere. Vedeta și-a lansat un brand de haine, deoarece a vrut să stabilească o diferență între produsele de dezvoltare profesională pe care le comercializează și articolele vestimentare.

ADVERTISEMENT

„Am avut o perioadă extrem de plină. Am lansat un brand nou, se numește AMALIN și este brandul de haine pe care l-am creat.

Am hotărât să fac această schimbare ca să facem o diferențiere foarte clară între produsele de dezvoltare personală și haine”, a spus fosta prezentatoare de televiziune. 

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a dezvăluit că începutul anului a fost unul intens pentru ea, însă atunci când privește în urmă este mândră și fericită pentru că și-a dus planurile la bun sfârșit, mai ales că brandul a fost bine primit de public.

„Astăzi pot să spun că sunt foarte fericită. Sunt foarte recunoscătoare. Am vândut extraordinar de bine în primele 12 ore. Cumva, toate eforturile noastre au fost răsplătite”, a recunoscut Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT

De unde vine numele brandului Andreei Raicu?

De altfel, numele brandului Andreei Raicu are o semnificație aparte. Vedeta l-a descoperit în urma unei meditații pe care altcineva a făcut-o pentru ea.

„Numele AMALIN este un nume pe care l-a primit într-o meditație de la cineva. A meditat pentru mine în urma unui curs pe care l-am făcut.

ADVERTISEMENT

Înseamnă să te conectezi la Univers, să primești lumină, energie și dragoste și să le dai mai departe”, a declarat Andreea Raicu.

Cum arată vacanța ideală pentru Andreea Raicu?

Acum că și-a terminat munca, Andreea Raicu se pregătește să plece într-o vacanță în Grecia. Când vine vorba despre concedii, fosta prezentatoare mărturisește că îi plac locurile mai puțin aglomerate, unde se poate conecta cu natura.

„Nu-mi permit să plec multe luni. Plec o săptămână și merg să mă odihnesc în Grecia. Pentru mine, vacanțele sunt momentele în care plec departe de agitația de care sunt înconjurată în fiecare zi.

Merg în locuri în care pot să fiu cu mine, cu oameni extrem de dragi, în peisaje cât mai naturale. Dacă mă pui să aleg într-o vacanță la New York și o vacanță pe o insulă cu un palmier, aș alege locul pustiu”, a susținut Andreea Raicu.

 

 

 

ADVERTISEMENT