Life

De ce nu revine pe sticlă Andreea Raicu. Care este motivul fostei prezentatoare

Andreea Raicu (44 de ani) a elucidat misterul pentru care stă departe de micile ecrane. Fosta moderatoare de la Prima TV a spus de ce nu se mai întoarce pe sticlă.
08.03.2022 | 06:47
De ce nu revine pe sticla Andreea Raicu Care este motivul fostei prezentatoare
ADVERTISEMENT

Motivul fostei prezentatoare este unul foarte întemeiat și are legătură cu lucrurile care se întâmplă în prezent. Deși îi este dor de acest domeniu de activitate, vedeta susține că nu se regăsește în formatele de acum.

Andreea Raicu, despre televiziune. Motivul pentru care nu se întoarce pe sticlă

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai iubite vedete TV și nu este de mirare că este întrebată frecvent care este motivul pentru care nu revine pe sticlă. Fostul model are în spate o carieră de aproximativ 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta este recunoscătoare perioadei în care modera diferite emisiuni pentru că au făcut-o să fie persoana din ziua de azi, doar că nu se mai vede revenind, deși îi este dor de emoțiile din platou.

„Îmi este dor de televiziune, dar îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani, nu televiziunea de acum. Îmi este dor să fiu într-un platou, într-o emisiune în direct, cu toată echipa și cu emoțiile…

ADVERTISEMENT

Toată energia aia pe care o ai. Televiziunea mi-a adus foarte multe lucruri bune, m-a făcut să cresc, m-a făcut să mă maturizez, să mă cunosc. Mi-a adus un lucru foarte prețios în ziua de astăzi.

M-a făcut cunoscută și din această poziție am o voce să pot să transmit mesajul către comunitatea mea”, a mărturisit Andreea Raicu în podcast-ul lui Horia Brenciu, intitulat „Lucruri simple”.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu, de la vedetă TV la femeie de afaceri

Frumoasa brunetă a fost gazda mai multor emisiuni TV, însă debutul l-a făcut în calitate de model. În momentul de față, bruneta este femeie de afaceri, asta pentru că are un magazin online de îmbrăcăminte.

De asemenea, Andreea Raicu este autoarea unor cărți de succes și este cunoscută pentru sfaturile pe care le oferă în mediul online în materie de alimentație. Totodată, meditația este cea pe care o promovează intens.

ADVERTISEMENT