Life

Andreea Raicu, reacție după ce a fost acuzată că minte cu privire la mama sa, bolnavă de Covid

13.10.2020 | 18:20
Andreea Raicu reactie dupa ce a fost acuzata ca minte cu privire la mama sa bolnava de Covid
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a primit un val de critici, încă de la primele ore. Vedeta e acuzată că a fost plătită să confirme diagnosticul de coronavirus al mamei sale. Veștile despre mama vedetei au venit în această marți, iar fosta prezentatoare a susținut că acesta a fost confirmată pozitiv cu trei săptămâni în urmă.

Din acest motiv, Andreea Raicu a transmis un mesaj prin care a dorit să desființeze toate teoriile și atacurile pe care le-a primit, mai ales în mediul online. Șatena s-a arătat revoltată de reacțiile românilor, după ce a anunțat că mama ei a fost infectată cu SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a răspuns răutăcioșilor prin intermediul contului ei oficial de Facebook, în urmă cu puțin timp, tot în această marți.

Anunț dur transmis de Andreea Raicu, după acuzațiile că ar minți în legătură cu diagnosticul de coronavirus al mamei sale

Odată ce s-a aflat că mama Andreei Raicu a suferit de această boală și a fost confirmată pozitiv, ea a primit foarte multe injurii, dar și reacții negative din partea românilor. Fenomenul s-a iscat chiar în secțiunea de comentarii de pe rețeaua socială, unde internauții i-au adresat cuvinte grele.

ADVERTISEMENT

“Respect opinia tuturor şi mereu mi-am apreciat urmăritorii. Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea şi agresivitatea şi chiar lipsa umanităţii să dea unfollow acestei pagini. Aici este o comunitate de oameni interesaţi de respect şi compasiune faţă de semenii lor, lipsa bunului simţ nu îşi are locul pe această pagină şi nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din această comunitate. Mesajul meu este unul sincer şi am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toţii de învăţat”, și-a început Andreea Raicu mesajul din mediul online.

“Şi o scurtă clarificare – pe toată perioada pandemiei, când m-am întâlnit cu mama, în spații închise, am purtat mască şi am păstrat distanţa. Mama a contractat virusul din altă parte, din păcate. Asta a însemnat o secundă de neatenţie. Înainte să fie testată pozitiv, când deja era purtătoare, dar niciuna dintre noi nu ştia, ne-am văzut de câteva ori. Amândouă am purtat mască tot timpul şi am încercat să menţinem distanţa. Cu toate că ea era purtătoare, eu nu am contractat virusul. De aceea menţionez cât de importantă cred că a fost purtarea măştii pentru a nu mă infecta.”, a mai subliniat Andreea Raicu.

ADVERTISEMENT
Andreea Raicu, reacție după ce a fost acuzată că minte cu privire la mama sa, bolnavă de Covid
Andreea Raicu le-a transmis un mesaj dur urmăritorilor ei de pe Facebook

Andreea Raicu și-a dorit să clarifice situația delicată din prezent și după ce a fost acuzată, la fel ca alte vedete de la noi, că a primit bani să spună că ruda ei are coronavirus. Fosta prezentatoare Prima TV a considerat că această reacție a românilor a fost total nepotrivită, mai ales că e vorba despre o problemă medicală.

“Şi încă o clarificare pentru cei care insinuează că am fost plătită să transmit acest mesaj şi să pretind că mama mea s-a îmbolnăvit: nu am niciun fel de argument să combat astfel de aluzii, vă las pe voi să analizaţi ce vă determină să ajungeţi să gândiţi aşa ceva.”, a mai scris Andreea Raicu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT