Life

Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit chiar în seara de Crăciun: “Mi se pare o lipsă de respect”

Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit chiar în seara de Crăciun. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie?
07.09.2022 | 15:34
Andreea Raicu sa despartit de un iubit chiar in seara de Craciun Mi se pare o lipsa de respect
Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu (45 de ani) a avut diverse relații de-a lungul timpului și a povestit de ce a fost nevoită să se despartă de un iubit, cu ceva timp în urmă. Este vorba despre un episod petrecut acum mulți ani.

Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun

Fosta prezentatoare TV a relatat o întâmplare petrecută chiar în noaptea de Crăciun.

Andreea Raicu a avut un iubit care era foarte pasionat de jocurile pe calculator, lucru care, inițial, nu a deranjat-o atât de tare.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit de atunci al Andreei Raicu i-a cerut acesteia să plece de la o petrecere, chiar în seara de Crăciun. Motivul a fost unul care a deranjat-o teribil pe vedetă.

Bărbatul se juca un joc celebru pe calculator și avea “un raid” la miezul nopții. Acesta a preferat să plece mai devreme de la petrecere pentru a se juca pe calculator. La vremea respectivă, amândoi aveau deja mai mult de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

După acel episod, fosta prezentatoare a pus capă relației imediat. Vedeta nu a dezvăluit identitatea bărbatului respectiv.

“Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc World of Warcraft și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni.

ADVERTISEMENT

Era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă. De ce acum? Şi spune: la 12:00 am un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia.

Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm…

ADVERTISEMENT

Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm… mai bine ne bucurăm de viață.”, a povestit vedeta la Kanal D, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

Ce nu poate suporta Andreea Raicu

Frumoasa brunetă a dezvăluit ce nu poate suporta la oameni și nu doar la bărbați.

Andreea Raicu este deranjată de cei care stau pe telefon în timpul unei discuții cu ea și i se pare că acest gest denotă o lipsă de respect.

“În momentul în care, și cu un bărbat sau cu oricine altcineva, merg și avem o discuție, mă deranjează ca cineva să stea încontinuu pe telefon, mi se pare o lipsă de respect.”, a mai declarat ea în cadrul aceleiași emisiuni.

Andreea Raicu a mai spus că, deși nu este căsătorită, acest lucru nu înseamnă că relațiile ei nu au învățat-o nimic. Din contră, vedeta a spus că a învățat multe lecții din fostele povești de dragoste.

ADVERTISEMENT