Life

Andreea Raicu, terfelită public de Oana Zăvoranu. Ce a putut spune actrița despre fosta vedetă de la Prima

Andreea Raicu a fost terfelită public de Oana Zăvoranu, în cel mai nou episod postat de actriță despre vedetele-influencerițe de pe Instagram.
27.05.2021 | 11:43
Andreea Raicu terfelita public de Oana Zavoranu Ce a putut spune actrita despre fosta vedeta de la Prima
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a devenit noua țintă a actriței Oana Zăvoranu. Fosta prezentatoare Big Brother a fost criticată pentru sfaturile ei despre viață pe care le oferă fanilor în mediul online.

Înainte de a vorbi despre activitatea de pe Instagram a Andreei Raicu, Oana a ținut să treacă în revistă trecutul vedetei, din ceea ce a citit la rândul ei în presă.

ADVERTISEMENT

Querida a descris-o pe Raicu drept o asistentă de televiziune care a reușit să se lanseze umblând cu mai mulți bărbați potenți.

Andreea Raicu, desființată de Oana Zăvoranu: „Cum a devenit asta specialistă în holistică și life-coach?”

Oana nu a vrut să insiste foarte mult asupra trecutului fostei vedete de la Prima TV.

Actrița a comentat câteva videoclipuri și fotografii postate de Andreea pe contul ei de Instagram. În respectivele imagini, fosta colegă de televiziune a lui Virgil Ianțu oferă sfaturi de self-care și nutriție fanilor, dar și tot felul de lecții de viață, căci bruneta este pasionată de tot ce ține de spiritualitate.

ADVERTISEMENT

„În timp ce conspectează mailurile care abundă, mănâncă o alună sănătoasă. Îmi cer scuze, vă dădea și vouă trei alune. Avea, de fapt, vreo 6-7 alune. Cum a devenit asta specialistă în holistică și life-coach și toate cele?”, este unul din comentariile critice făcute de Oana Zăvoranu.

Actrița spune că Andreea Raicu bate prea mult moneda pe depresia prin care a trecut. Oana spune că fosta prezentatoare vinde tot timpul suferință și că nu pare convingătoare.

ADVERTISEMENT

O altă imagine pe care Oana a comentat-o în stilul ei caracteristic o punea în prim-plan pe Andreea în poziție de yoga.

„De unde, nebuno, mindfulness?”

„Ea trebuie să își intre într-o blană, într-o piele din asta… Ea l-a găsit pe Dalai Lama, mă. E full mintea? Conectare cu sinele. Vai… Dacă ea ciordește ceva dintr-un magazin, eu eram mindfulness”, a comentat Oana amuzată pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„De unde, nebuno, mindfulness? Ia uite-o, bă! Când rupeai cluburile și toate alea nu mai erai mindfulness! Ea face cu lovele meditații”, a continuat Oana Zăvoranu.

Actrița s-a îngrozit când a văzut o părticică din meditațiile ei online contracost. Nu doar Andreea Raicu a fost luată la bani mărunți pentru felul în care și-a schimbat cariera.

Pentru aceleași lucruri aproximativ a intrat în gura ei și Daiana Anghel. Oana a spus că ea nu crede în abilitățile psihologice ale celor două, acuzându-le că păcălesc lumea.

 

ADVERTISEMENT