Life

Andreea Raicu, tot mai apropiată de Matei Stratan. Cum au fost surprinși cei doi  

08.12.2020 | 08:39
Andreea Raicu tot mai apropiata de Matei Stratan Cum au fost surprinsi cei doi
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu și Matei Stratan au fost surprinși ieșind din casa milionarului. Se pare că relația dintre cei doi este din ce în ce mai serioasă, iar bărbatul a hotărât să-i facă partenerei cunoștință cu părinții lui, din moment ce ieșeau din casa acestora. 

Andreea Raicu nu a confirmat niciodată relația cu omul de afaceri, însă a declarat, în urmă cu câteva luni, ca este îndrăgostită și că există o persoană în viața ei. Cu toate acestea, fosta prezentatoare nu a spus că ar avea o relație.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a fost surprinsă atunci când părăsea locuința lui Matei Stratan, semn că lucrurile au avansat destul de repede în relația lor. Milionarul este fostul partener al Mădălinei Ghenea și au un copil împreună, dar sunt despărțiți de ceva timp.

Andreea Raicu, tot mai apropiată de Matei Stratan. Cum au fost surprinși cei doi

Se pare că viața sentimentală a Andreei Raicu merge din nou într-o direcție bună. Fosta prezentatoare TV a fost surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, un afacerist de succes. Mai mult, vedeta a ieșit din casa părinților lui, semn că cei doi deja au trecut la lucruri serioase.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a anunțat în octombrie că există cineva în viața ei, însă nu a dat detalii despre noua ei cucerire. Nu este prima dată când șatena este surprinsă alături de fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Echipa Spynews.ro i-au filmat pe cei doi. Vezi aici mai multe imagini.

După ce a părăsit locuința părintească a milionarului, acesta a condus-o către mașină pe fosta prezentatoare. Cei doi și-au luat la revedere, dar s-au rezumat la pupatul pe obraz și au mai schimbat câteva vorbe. După aceea, Matei Stratan i-a închis portiera Andreei Raicu, care s-a urcat singură în mașină, iar vedeta a pornit la drum.

ADVERTISEMENT

Afaceristul părea destul de fericit în preajma Andreei Raicu, semn că între ei există mai mult decât o simplă prietenie.

Matei Stratan este unul dintre cei mai râvniți burlaci milionari din țară. Acesta a fost împreună cu Mădălina Ghenea și au un copil împreună, însă relația lor nu a funcționat. Mulți s-au înrebat dacă afaceristul și-a găsit pe altcineva după această despărțire, însă ipostazele în care a fost surprins alături de Andreea Raicu reprezintă un răspuns. Dacă cei doi își vor confirma relația, rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a fost întotdeauna o prezență discretă în lumea mondenă și nu a oferit detalii despre viața ei sentimentală. Vedeta a fost prezentatoare la Prima TV și a prezentat „Big Brother” împreună cu Virgil Ianțu, una dintre cele mai de succes emisiuni din România. În prezent, frumoasa șatenă se ocupă de blogul ei personal și de afaceri cu haine.

Recent, Andreea Raicu și mama ei au fost infectate cu noul coronavirus, iar vestea i-a adus multe controverse din partea fanilor, care au acuzat-o că a luat bani ca să declare acest lucru, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor vedete, printre care Virgil Ianțu.

ADVERTISEMENT