Fotbal international

Andreea Sasu se iubește cu un fotbalist din Serie A! Românca i-a sucit mințile. “Îți stă mai bine cu mine!” GALERIE FOTO

26.03.2019 | 18:17
Andreea Sasu se iubește cu Riccardo Saponara, un fotbalist din Serie A care evoluează pentru Sampdoria

Andreea Sasu, o brunetă originară din Pașcani, se iubește cu un fotbalist din Serie A. Tânăra care în trecut a fost logodnica lui Philipp Plein a reușit să îi sucească mințile lui Riccardo Saponara, jucătorul celor de la Sampdoria, anunță SkySport. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Andreea Sasu se iubește cu un fotbalist din Serie A

Jurnaliștii italieni au aflat despre relația celor doi în momentul în care Riccardo Saponara a decis să posteze un mesaj la o fotografie urcată de Andreea Sasu pe pagina ei de Instagram. “Îți stă mai bine cu mine!”, i-a scris jucătorul din Serie A brunetei care s-a făcut remarcată în Italia în lumea modei.

Se pare că relația dintre Andreea Sasu și Riccardo Saponara este una recentă, toate acestea deoarece în urmă cu puțin timp presa din Italia scria că modelul născut la Pașcani trăia o poveste de iubire cu Andrea Ianone, pilot de MotoGP.

Andreea Sasu, tânăra care în trecut s-a iubit cu pilotul de MotoGp Andrea Ianone, Philipp Plein și actorul Amaury

L-a cucerit și pe interpretul lui Fernando Sucre din Prison Break

Andreea Sasu are lipici la bărbații cunoscuți din toată lumea. Tânăra a reușit să îl cucerească cu frumusețea ei și pe celebrul actor american Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din Prison Break. Acesta a ținut să o impresioneze pe Andreea Sasu cu un cadou care valorează peste 30.000 de euro. Amaury Nolasco i-a dăruit româncei un ceas Audemars Piguet Royal Oak.

Andreea Sasu a avut o relație timp de un an cu Philipp Plein, dar celebrul designer în vârstă de 41 de ani născut la Munchen, Germania. Cei doi s-au despărțit după ce Philipp Plein a decis să o părăsească pe superba brunetă pentry Morgan Osman.

Riccardo Saponara, fotbalistul din Serie A care se iubește cu Andreea Sasu
  • 30.000 de euro costă ceasul primit cadou de Andreea Sasu de la interpretul lui Fernando Sucre din Prison Break