Life

Andreea și Cabral Ibacka, primele imagini de la botezul lui Tiago: “Ne-am pregătit de ceva timp”

Andreea și Cabral Ibacka au postat primele imagini de la botezul lui Tiago, fiul lor, care a venit pe lume în octombrie 2021. Cei doi mai au o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani.
14.05.2022 | 17:53
Andreea și Cabral Ibacka, primele imagini de la botezul lui Tiago. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka și-au botezat fiul și au postat imagini de la marele eveniment din viața micuțului. Cei doi părinți s-au pregătit foarte mult pentru ca totul să iasă bine.

Andreea și Cabral Ibacka, primele imagini de la botezul lui Tiago

Fosta actriță din serialul Adela a postat deja primele imagini de la botezul micuțului Tiago. Totul a fost pregătit intens în ultima perioadă, iar cei doi părinți se bucură de acest eveniment important.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka îi ține la curent pe fani în legătură cu evenimentele din viața ei și a familiei. De data aceasta, vedeta le-a arătat câteva imagini și clipuri video de la botez.

Actrița a purtat o ținută de culoare albastră pentru botezul celui de-al doilea copil. A ales să-și strângă o parte din păr la spate, iar machiajul este unul care îi scoate în evidență trăsăturile.

ADVERTISEMENT

Cabral a ales o ținută formată din cămașă albă și pantaloni albaștri, astfel că se asortează cu partenera lui de viață.

“Mergem la botez! Deși ne-am pregătit de ceva timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută…”, a transmis Andreea Ibacka pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Andreea și Cabral Ibacka
Andreea și Cabral Ibacka, în drum spre botezul lui Tiago. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Blondina și soțul ei s-au amuzat de ceea ce le-a spus fiica lor, Namiko. Micuța a spus că ar vrea și ea să fie botezată de părinte “în lighean”, la biserică.

“Și-a luat cască, ochelari de înot și costumul de baie.”, a completat Andreea Ibacka.

Nașii lui Tiago sunt Irina și Răzvan Fodor, care s-au pregătit și ei pentru acest eveniment important. Cei doi au botezat-o și pe Namiko, în urmă cu trei ani, dar le-au fost și nași de cununie Andreei Ibacka și lui Cabral.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a postat câteva clipuri video de la eveniment, acolo unde toate detaliile au fost bine puse la punct.

Printre invitații de la botez se numără și Adela Popescu și Radu Vâlcan, care și-au botezat cel de-al treilea fiu săptămâna trecută.

Tiago, cel de-al doilea copil al Andreei și al lui Cabral Ibacka, a venit pe lume în toamna anului trecut. Între el și Namiko, fiica cea mare a cuplului, este o diferență de aproximativ trei ani. Prezentatorul de la Ce spun românii mai are o fiică, Inoke (19 ani), din căsnicia anterioară.

ADVERTISEMENT