Life

Andreea și Cabral Ibacka vor avea un băiețel. Mămica a făcut totul public

Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți din nou în toamna acestui an. Mămica a dezvăluit într-un mod inedit că vor avea un băiețel.
14.08.2021 | 17:33
Andreea si Cabral Ibacka vor avea un baietel Mamica a facut totul public
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka nu au dorit până acum să anunțe dacă vor avea un băiețel sau o fetiță. În final mămica a decis să le dezvăluie totul fanilor într-un mod inedit.

A postat un filmuleț amuzant în care îl urmărește pe Cabral prin mai multe locuri din casă pentru a-i da știrea.

ADVERTISEMENT

Acesta insistă că nu este deloc curios, dar în final Andreea îi dă vestea cea mare. Vor avea un băiețel.

Andreea și Cabral Ibacka vor avea un băiețel. Mămica a făcut totul public

În urmă cu puțin timp, Andreea a postat un filmuleț amuzant și a anunțat că în toamna acestui an va naște un băiat. Andreea (35 de ani) și Cabral (43 de ani) Ibacka mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Andreea apare în videoclip într-o rochiță roz, ceea ce i-a derutat puțin pe fani. În schimb, actorul a purtat o șapcă roz cu bleu. Inițial a fost postat doar o parte din film, din care curioșii nu au aflat mare lucru, iar comentariile au apărut imediat. “După rochiță eu cred că va fi fetiță. Oricum, orice ar fi să fie sănătos”, a fost unul dintre comentarii.

Mai târziu, Andreea a postat întreg filmulețul în care după ce îl urmărește pe Cabral prin toată casa reușește să-i dea vestea cea mare. În toamnă va naște un băiețel.

ADVERTISEMENT

Pe 1 iunie 2021 cei doi au sărbătorit 10 ani de mariaj.

Cum s-au cunoscut Andreea și Cabral

S-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan.

“Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent ți era fermecat de ea. Nu vedea pe altcineva”, dezvăluiau prietenii celor doi în urmă cu mulți ani.

De-a lungul timpului cuplul a întâmpinat și dificultăți. 

“Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor. Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

ADVERTISEMENT

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, spunea Andreea pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT