Life

Andreea și Marian de la emisiunea Mireasa s-au despărțit. Declarațiile fostului concurent despre separare

Andreea și Marian de la emisiunea Mireasa s-au despărțit. Zvonurile au fost confirmate de tânăr, care a recunoscut că aceasta este o perioadă grea în viața sa.
02.08.2022 | 15:24
Andreea si Marian de la emisiunea Mireasa sau despartit Declaratiile fostului concurent despre separare
Andreea și Marian de la emisiunea Mireasa s-au despărțit. Foto: Colaj Fanatik / Antena
ADVERTISEMENT

Andreea și Marian de la emisiunea Mireasa s-au despărțit. După apariția unor zvonuri, fostul concurent a decis să spună lucrurilor pe nume.

Andreea și Marian de la emisiunea Mireasa s-au despărțit

Cel care a dat mai multe detalii a fost Marian de la emisiunea Mireasa, din sezonul 3. Fostul iubit al Andreei a spus că a primit multe mesaje despre relația lui, așa că a vrut să îi lămurească pe fani și să le spună că a avut loc, de fapt, o despărțire.

ADVERTISEMENT

Totuși, Marian de la Mireasa nu a dat prea multe detalii despre motivul care a dus la despărțirea dintre el și Andreea, dar a ținut să precizeze că drumurile lor sunt acum separate și fiecare își vede de viața lui.

Fostul concurent de la emisiunea Mireasa a recunoscut că aceasta este o perioadă grea pentru el, peste care speră să treacă cu bine.

ADVERTISEMENT

„Fac acest video pentru că am primit foarte multe mesaje referitoare la relația mea cu Andreea. Vreau să confirm și să vă spun că da, este adevărat.

Drumurile noastre, așa a fost să fie, merg pe căi diferite. Prea multe nu am de spus. Să dea Domnul să trecem peste această perioadă destul de dificilă, zic eu. Și, o să vedem ce va fi. Vă doresc tot binele din lume”, a spus Marian pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Andreea nu a spus nimic despre despărțirea de Marian

În momentul acelui clip video, Marian era departe de țară, în Italia, unde se afla pentru un eveniment.

În ceea ce o privește pe Andreea, aceasta a păstrat tăcerea pe rețelele de socializare și nu a spus nimic despre despărțirea care a avut loc între ei.

ADVERTISEMENT

„Am ales să fac acest videoclip deoarece așa am simțit că acum e momentul să știți!”, a mai scris fostul concurent pe rețelele de socializare.

Andreea și Marian de la Mireasa au câștigat rapid simpatia celor de acasă, deoarece între ei nu au existat prea multe conflicte în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT
Tags: