Life

Andreea și Marian de la Mireasa, dezvăluiri despre relația lor. Cum se înțeleg după terminarea emisiunii

Foștii concurenți au fost invitați în platoul emisiunii Mireasa pentru a vorbi despre relația lor. Andreea și Marian au decis să rămână împreună și s-au căsătorit în finală.
15.09.2021 | 08:11
Andreea si Marian de la Mireasa dezvaluiri despre relatia lor Cum se inteleg dupa terminarea emisiunii
Andreea și Marian de la Mireasa, dezvăluiri despre relația lor. Cum se înțeleg după terminarea emisiunii
ADVERTISEMENT

Andreea și Marian au participat în sezonul 3 al emisiunii Mireasa. În timpul show-ului s-au îndrăgostit, iar în final au decis să se căsătorească.

Cei doi au fost invitați în platoul emisiunii pentru a vorbi despre viața lor în afara casei.

Foștii concurenți au fost iubiți și apreciați de public și s-au clasat pe locul 2 în marea finală.

ADVERTISEMENT

Andreea și Marian de la Mireasa, dezvăluiri despre relația lor

Tinerii au participat în sezonul 3 al emisiunii Mireasă. După ce au petrecut destul timp împreună au început să se îndrăgostească, iar în final au decis să-și unească destinele. În finală cuplul s-a clasat pe locul doi.

Andreea și Marian au revenit în atenția publicului, după ce au fost invitați în platoul emisiunii pentru a vorbi despre viața lor în afara casei. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și se înțeleg foarte bine și acasă. Fiecare și-a reluat activitatea. Bruneta conduce o firmă, în timp ce Marian este cântăreț.

ADVERTISEMENT

“Sunt mai liniștită acasă, mai odihnită. Mi-am reluat activitatea cu lumânările parfumate, am comenzi, iar Marian este cu treaba lui, cu evenimentele”, a declarat Andreea, în cadrul emisiunii Mireassa.

“Am avut foarte multe evenimente, aproape in fiecare zi. Am început sa cânt de pe 15 august și a mers si Andreea cu mine la unul dintre evenimente, dar a zis ca nu mai vine ca se plictisește”, a spus și Marian, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Marian și Andreea își petrec cât mai mult timp împreună

Chiar dacă sunt destul de ocupați, tinerii au dezvăluit că încearcă să-și petreacă cea mai mare parte a timpului împreună.

“Cu bune cu rele mergem mai departe. Din toate punctele de vedere ne înțelegem foarte bine, avem activitate non stop, nu stăm deloc acasă.

ADVERTISEMENT

Daca ne plictisim luăm atv-ul si plecăm în pădure, dacă ne este foame mergem la cumpărături, facem mereu activități”, a dezvăluit fostul concurent.

Cei doi s-au plăcut încă de la începutul concursului, atunci când fetele au mers în casa băieților pentru a lua cina. Mulți concurenți nu au plăcut-o pe Andreea, fiind deranjați de atitudinea ei. Cei doi au devenit un cuplu pe 2 aprilie, în prima noapte pe care fetele și băieții din casă și-au petrecut-o împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: