Life

Andreea și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Ce mesaj a transmis fostul concurent

25.10.2020 | 17:09
Andreea si Marius de la Puterea Dragostei sau despartit Ce mesaj a transmis fostul concurent
ADVERTISEMENT

O despărțire neașteptată a avut loc seara trecută la “Puterea Dragostei”. Andreea Pirui și Marius și-au dat seama că sunt diferiți, așa că au decis să se despartă.

Foștii concurenți celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial nu mai sunt împreună, iar cel care a făcut marele anunț a fost chiar Marius, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-i ține la curent pe fani în legătură cu viața lui sentimentală, și anume despărțirea de parteneră.

Andreea și Marius de la Puterea Dragostei și-au spus adio

Andreea Pirui și Marius au participat la sezonul doi “Puterea Dragostei” și au format un cuplu frumos. Cel puțin, așa părea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu mai formează un cuplu, iar Marius a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram. Fostul concurent a spus că nu mai există cale de întoarcere și îi roagă pe fani să le respecte această decizie.

“Bună ziua. Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? și în ce fel? Noi am decis de comun acord să încheiem această relație. Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră! Vă doresc o duminică liniștită”, a scris acesta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după mesajul lui Marius, fosta lui parteneră le-a oferit și ea fanilor o explicație cu privire la despărțire. Andreea Pirui le-a transmis fanilor că cei doi nu mai formează un cuplu, însă i-a asigurat că vor menține o relație decentă și că se respectă reciproc.

“Bună, m-ați întrebat foarte mulți, și vă sunt datoare cu niște răspunsuri…eu și Marius nu mai formăm un cuplu, a fost decizia amândurora, suntem diferiți, și ideile noastre nu coincid, dar asta nu înseamnă ă suntem dușmani, ne respectăm în continuare! O împăcare nu cred că va mai exista, din păcate nu mai doresc! O zi frumoasă! Vă pup!”, a scris blondina  pe contul ei oficial.

ADVERTISEMENT
Andreea și Marius de la Puterea Dragostei nu mai sunt împreună. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
Andreea și Marius de la Puterea Dragostei nu mai sunt împreună. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste din partea celor doi. În urmă cu câteva luni, Marius a cerut-o în căsătorie pe Andreea Pirui chiar de ziua ei de naștere.

S-au cunoscut în timpul emisiunii, însă relația lor a avut parte de numeroase tensiuni. De fiecare dată s-au împăcat, însă acum despărțirea este una definitivă.

“Înainte cu o săptămână să mă ceară, ne-am despărțit , am avut o ceartă și a spus că nu mai vrea  (…) A plecat la București, de la Cluj, dar nu mai știu de ce ne-am certat”, a mărturisit Andreea Pirui acum ceva timp.

Atât Andreea, cât și Marius au spus de mai multe ori că certurile lor sunt nesemnificative și că întotdeauna se întorc unul în brațele celuilalt.

“Certurile noastre nu sunt din motive importante, pentru că dacă ar fi fost nu am mai fi împreună acum. Certurile noastre sunt mai multe de orgoliu, nu pe motive întemeiate, nu gelozii. Noi nu ne-am certat niciodată din cauza altor persoane, ci din cauza noastră”, a declarat Marius în cadrul emisiunii Teo Show acum câteva luni.

De data aceasta, relația lor nu a mai rezistat certurilor și au ales să o încheie definitiv. Andreea Pirui și Marius au fost infectați recent cu noul coronavirus de curând și au stat împreună în izolare.

Se pare că cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc după ce au petrecut mai mult timp împreună și au ales să o ia pe drumuri separate.

 

ADVERTISEMENT