Life

Andreea Tonciu a schimbat macazul la Bravo, ai stil. Lovitura de imagine dată după scandalurile din ultimele ediții: „Le iubim tare mult”

22.09.2020 | 13:29
Andreea Tonciu a schimbat macazul la Bravo ai stil Lovitura de imagine data dupa scandalurile din ultimele editii Le iubim tare mult
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a adoptat o nouă strategie, cel puțin la nivelul expunerii publice, după ce a înjurat și s-a isterizat în ultimele ediții de la Bravo, ai stil.

Andreea Tonciu, prietenă cu Theo Rose ca să își spele din imagine?

Bruneta devenită celebră ca asistentă tv în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 a făcut ce a făcut și s-a scos după ce lumea i-a sărit în cap pentru comportamentul ei reprobabil din emisiune.

ADVERTISEMENT

Tonciu a ales să se alieze cu una din cele mai iubite concurente din acest sezon, sperând că asta se va mai atenua din hate-ul pe care îl primește zi de zi pe paginile de socializare unde este activă, în special pe Instagram.

Cei care nu mai suportă ”mahalaua” creată de vedetă la Bravo, ai stil au început să o critice până și la postările unde Andreea nu pomenește deloc de emisiune.

ADVERTISEMENT

Concurenta din reality-show-ul de la Kanal D a schimbat, așadar, macazul, iar acum pozează într-o fată extrem de prietenoasă, care nu înjură, care nu se enervează foarte repede așa cum am văzut cu toții și a luat-o sub tutelă pe Theo Rose, despre care fanii spun că ar putea pierde dacă merge pe mâna lui Tonciu.

Cântăreața ar putea pierde din cauza asocierii cu fosta asistentă tv

Andreea a postat mai multe filmulețe pe Instastory din culisele emisiunii, unde fanii au observat cu uimire cât de bună prietenă este cu fosta câștigătoare a show-ului „Te cunosc de undeva”.

ADVERTISEMENT

Theo Rose nu s-a implicat până acum în conflictele din emisiune, ci și-a văzut de treabă, fapt pentru care a crescut în ochii telespectatorilor, mulți mizând pe ea în marea finală cu coronița de rigoare.

Doar că… apropierea de Andreea Tonciu ar putea să îi creeze probleme cântăreței, tocmai pentru că până acum nu s-a pronunțat în legătură cu derapajele din emisiune pentru care chiar fosta asistentă de televiziune și-a cerut iertare.

ADVERTISEMENT

„Mama și fiica”, a spus Andreea în timp ce filma un story alături de Theo Rose. În spatele camerei se aflau Oana Radu și Cristina Șișcanu, două din fetele care fac parte din gașca lui Tonciu, despre care Andreea și Theo au spus fără să mai lase urmă de îndoială cu privire la taberele din emisiune: „Le iubim foarte mult”.

andreea tonciu
Andreea Tonciu s-a lipit de Theo Rose ca să își mai spele din imaginea creată, cred foarte mulți. Foto: Instastory
ADVERTISEMENT