ADVERTISEMENT
Life

Andreea Tonciu, amenințări către Roxana Nemeș la Bravo, ai stil: „Te dau în judecată și îți iau și banii”

Autor: Cerasela Stafie | 27.09.2020 | 15:22
Andreea Tonciu, amenințări către Roxana Nemeș la Bravo, ai stil: „Te dau în judecată și îți iau și banii”
Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, nou scandal la Bravo, ai stil: „Este o țărancă” Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Tonciu aruncă cu amenințări și cuvinte grele la adresa colegei de platou, Roxana Nemeș. Artista este cea mai recentă concurentă a emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities” și a reușit să ajungă în vizorul fostei asistente tv care i-a adresat vorbe urâte în ultima ediție.

ADVERTISEMENT

Tonciu s-a enervat pentru niște zvonuri conform cărora Roxana ar fi ridicat vocea la fosta asistentă a Adrianei Bahmuțeanu. Bruneta nu și-a stăpânit nervii și i-a spus artistei tot ce i-a trecut prin cap.

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a spus Andreea la adresa cântăreței, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu o ceartă pe Roxana Nemeș. Scandalurile se țin lanț la „Bravo, ai stil”

Roxana Nemeș nu s-a lăsat impresionată de cuvintele Andreei. Ea a spus că nu se va schimba. „Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, spune artista, conform sursei citate mai sus.

Andreea Tonciu este concurenta care atrage cea mai mare atenție. Ea a reușit să oripileze telespectatorii emisiunii printr-un comportament de mahala, adresând injurii și având un limbaj licențios.

ADVERTISEMENT

Ultimul conflict l-a avut chiar cu unul dintre jurați care nu a fost prea încântat de ținuta ei. Bruneta și-a ieșit din fire și a început să vorbească necontrolat, reușind să-l scoată din sărite pe acesta.

Totodată, acum două săptămâni, Tonciu a părăsit platoul în lacrimi și crize de isterie după o ceartă cu Calina Dumitrescu. Se afla în fața celor 3 jurați când nu și-a mai putut stăpâni nervii și a plecat din fața camerelor.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot! Efectiv nu mai pot! Cât vrea să mă desființeze fata asta pe mine? Cât? Ce vrea să facă? Să mă facă din om neom?”, a urlat fosta asistentă tv, în timpul în care ieșea din platou.

Cu toate acestea, Andreea Tonciu s-a declarat recent epuizată de munca la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea s-a plâns urmăritorilor de pe Instagram că se simte foarte obosită, are probleme în alegerea ținutei, motiv pentru care nu poate să doarmă bine.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!